O-la-la, sezonul 2 – La întîlnire… cu Sfîntul Valentin!

Apropo.ro / 09.02.2009, 00:00
O-la-la, sezonul 2 - La întîlnire... cu Sfîntul Valentin!
Cea mai trăsnită emisiune de karaoke din România se întoarce la PRO TV de-a dreptul îndrăgostită! Din 14 februarie, chiar de ziua îndrăgostiţilor, “O-la-la” reîncepe lupta în versuri pentru un premiu săptămînal de 25.000 de lei. Prima ediţie din 2009 se va desfăşura într-un cadru romantic dominat de dragoste, în care orchestra Cardinal va cînta serenade, iar concurenţii vor fi aleşi din public dintre cei care-şi cîntă mai cu foc iubirea.

Andra dă tonul declaraţiilor înflăcărate de iubire în faţa telespectatorilor PRO TV, chiar de ziua iubirii. Îmbrăcată într-o rochie de un roşu electric pe care este aplicată o inimă uriaşă, Andra se declară în primul rînd îndrăgostită nebuneşte de soţul ei, Cătălin Măruţă, dar şi de telespectatorii PRO TV şi de concurenţii curajoşi care se încumetă să lupte pentru titlul de campion ”O-la-la” în noul sezon al emisiunii de la PRO TV.

Pentru că este o ediţie dedicată iubirii, concurenţii vor fi de fapt cupluri de îndrăgostiţi, care vor avea de cîntat şi de ghicit versuri ale unor piese celebre de dragoste cum ar fi “Poveste” a lui Ştefan Bănică, “Nunta” lui Phoenix, “Preocupat cu gura ta” a lui Smiley, “Cine” a trupei Hara, “Rămîi cu mine” a Andrei şi multe, multe altele.

Poveşti de dragoste… cu cîntec!

Bătălia versurilor se va da între şase cupluri mai vechi sau mai noi pe “piaţa” iubirii, dar fiecare cu o poveste demnă de un film. Alina şi Răzvan s-au cunoscut cu cîteva luni în urmă într-un club, s-au cucerit unul pe celălalt prin dans, iar melodia lor de suflet este “Maria”, interpretată de Anastasia Lazariuc.

Ana şi Alex s-au cu­noscut acum un an, de Revelion, şi îşi cîntă de cîte ori au ocazia piesa “Tu eşti dragostea mea” de la HI-Q. Adriana şi Mircea au o vechime de 5 ani în prie­tenie, dar de doar un an în iubire. Cînd s-au cu­noscut, ea era împreună cu un bun prieten de-al lui, iar el era cu o bună prietenă de-a ei, asta pînă s-au îndră­gostit unul de celălalt şi au început o relaţie de iubire. Şi pentru ca povestea să fie chiar ca-n filme, prietenii lor buni pe care i-au abandonat trăiesc acum unul cu celălalt o poveste de dragoste.

Ioana şi Horia sînt împreună de 9 luni, iar piesa lor de suflet cu care-şi încep ziua este “Bună dimineaţa, te iubesc!”, iar Iuliana şi Ştefan se iubesc de 3 ani şi jumătate, iar piesa relaţiei lor este “Strangers in the night”.

O-la-la – sîmbătă, 20.30, PRO TV