O legătură mai presus de cuvinte! Andreea Berecleanu: „Familia este pe primul plan!”

De: Cristiana Trifu / 29.11.2017, 10:48
O legătură mai presus de cuvinte! Andreea Berecleanu:
Zilele aceastea, la Antena 1 se derulează o serie de supershow-uri, cu emoţie, spectacol şi trãiri intense, alãturi de cea mai mare familie de vedete. De 24 de ani, Antena 1 e mereu aproape de telespectatorii sãi, iar anul acesta sărbătoarea nu ţine o zi, ci şapte. „Pe 29 noiembrie, ziua noastrã e şi a ta. Suntem noi, mereu cu tine, la Antena 1!”, aceasta este deviza sub care postul tv le oferã telespectatorilor ediţii speciale ale emisiunilor lor preferate.

Sub sloganul >, de ziua Antenei 1, Mirela Vaida aduce în casele românilor, începând cu ora 14:00, în cadrul ediţiei speciale “Mereu împreunã”, unele dintre cele mai îndrãgite vedete de la noi, în ipostaze cum nu au mai fost vãzute vreodatã, în cadrul celei mai mari sãrbãtori de familie. “De ziua Antenei 1, vom veni în casele românilor cu poveşti speciale din vieţile vedetelor, dincolo de camerele de filmare!”, mãrturiseşte Mirela Vaida.

Dupã amiaza de poveste la Antena 1 va debuta cu Andreea Berecleanu, care i se va alãtura Mirelei Vaida în platoul “Mereu împreunã”. Astfel, telespectatorii vor avea ocazia sã o urmãreascã pe îndrãgita prezentatoare a Observatorului, altfel decât la pupitrul ştirilor, într-un interviu emoţionant despre copiii sãi. “Oricât de mult iubesc aceastã meserie, şi o iubesc de 25 de ani aproape, familia este pe primul plan!”, va dezvãlui Andreea, care va completa: “Eu sunt de 15 ani la Antena 1, Eva are 16 ani, iar Petru 12 ani. Ei au fãcut parte integrantã din istoria Antenei 1!”, va povesti Andreea.
 

Octavia Geamănu, însoţitã de micuţul Andrei, care pe 20 noiembrie a împlinit un anişor, continuã seria declaraţiilor emoţionante despre cea mai frumoasã meserie, cea de mamã, în ediţia specialã „Mereu împreunã”. ”În urmă cu un an, eu i-am dat timpului meu alt nume, Andrei. Aşa se face că lui îi aparţin 24 din 24 de ore. Nici nu ştiu cum ar fi viaţa mea, timpul meu, fără el în preajma mea. Nu trece zi de la Dumnezeu în care Andrei să nu studieze. Aşa spun eu, să studieze. Fiul meu nu are o jucărie preferată, dar este foarte atras de pian. De fiecare dată când Marian se aşază la pian, Andrei lasă tot şi e ochi şi urechi la pian pentru că vrea şi el să studieze împreună cu  tatăl său”, spune cu multă mândrie Octavia Geamănu.

Lor li se vor alãtura Nicolai Tand, împreunã cu soţia sa, Monica, şi cei doi copii, Ilona ( 7 ani) şi Iancu ( 5 ani), care au pregãtit şi un material special, filmat la cel mai nou proiect ce poartã semnãtura familiei Tand – restaurantul „Nicolai”, numit de ei cu mândrie cel mai mic prunc al lor. Poveştile de familie vor continua în platoul „Mereu împreunã” cu Pepe, care nu vine singur, ci însoţit de soţia sa, Raluca, şi cele douã fetiţe ale cuplului, Maria ( 6 ani) şi Rosa ( 3 ani). Îndrãgitul artist va vorbi despre ce înseamnã pentru el Antena 1 : „Pentru mine, Antena 1 este locul unde am crescut din punct de vedere artistic, e a doua mea casã, am toţi prietenii aici şi cele mai frumoase amintiri ale familiei mele. Este locul unde am crescut frumos!”, va mãrturisi acesta. Tatã devotat, Pepe povesteşte cum se implică nu doar în viaţa fiicelor sale, ci şi în activităţile copiilor de la grădiniţa pe care soţia sa a înfiinţat-o.

Anda Adam, un alt nume mare în industria muzicală din România, a rememorat şi ea perioada tinereţii. În urmă cu 24 de ani, Anda abia începea orele de canto şi avea greutăţi în a face rost de negative pentru melodii. În ediţia specială a emisiunii ”Mereu împreunã”, Anda va face mărturisiri şi despre viaţa sa de familie, dar povesteşte şi cum, în acea perioadă, momentul care a făcut-o să îşi dea seama că vrea să devină cântăreaţă a fost participarea la concertului lui Michael Jackson.  

Deşi plecat în aventura „Asia Express”, Andrei Ştefãnescu va fi aproape de telespectatorii Antena 1 la ceas de sãrbãtoare, cu un interviu emoţionant filmat alãturi de soţia sa, Antonia şi fiul lor, Ayan, chiar înainte de a pleca în Asia.
Jurata „X Factor” şi „iUmor”,  Delia va da un test de memorie, artista fiind întrebatã ce fãcea în anul 1993, atunci când staţia transmitea pentru prima oarã. Celebra cântăreaţă avea atunci doar 11 ani şi era la şcoala ”Dinu Lipatti”, unde studia pianul. ”Ştiu că ascultam Michael Jackson şi Abba şi cântam şi dansam singură, în faţa oglinzii. S-a întâmplat să fiu încurajată de mama, care a luat treaba asta în serios, aşa că m-a înscris la o şcoală de specialitate, unde mi-am fixat bazele”, îşi aminteşte Delia.

Seria dezvãluirilor amuzante va continua cu un material cu îndrãgiţii matinali Rãzvan şi Dani, pe care telespectatorii îi vor putea urmãri într-o zi obişnuitã din viaţa lor. „Am pierdut de curând un pariu, aşa cã trebuia sã mã revanşez cu o masã”, va povesti Dani, astfel cã materialul va debuta cu ei servind prânzul şi va continua cu o vizitã la studioul unde înregistreazã

Lidia Buble. „Când termin Neatza, vin aici, poate au nevoie de mine. De obicei stau aici şi nu mã bagã nimeni în seamã!”, va glumi Rãzvan. Mai târziu, pe Dani, telespectatorii îl vor putea urmãri pe terenul de fotbal: „Aici e muncã adevaratã!”, va povesti Dani, care face parte şi din Naţionala de fotbal a artiştilor. Seara se va încheia la gala de decernare a premiilor Tv Mania, unde cei doi au primit premiul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi”.

Marea familie de vedete „Te cunosc de undeva!” se va alãtura programului special pregãtit de Antena 1, astfel cã telespectatorii îi vor putea urmãri în platoul „Mereu împreunã” pe Andreea Bãlan, Andrei Aradits, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan, în interviuri sincere, despre viaţa din marea familie Antena 1, dar şi despre propriile lor familii. Aurelian Temişan va veni însoţit de fiica sa, Dora (7 ani) şi cum muzica nu putea lipsi la aniversare, acesta va şi interpreta o melodie. Juratul „Te cunosc de undeva!” nu este singurul care se va ocupa de programul artistic al dupã-amiezii,  Andreea Bãlan, Pepe şi Anda Adam susţinând mini-recitaluri în platoul „Mereu împreunã”.