O lume nebună, nebună, nebună…

De: Marian Andrei / 12.04.2013, 17:00
Cu siguranță, fiecare dintre noi are câte o "păsărică" la cap și de foarte multe ori nu ne comportăm așa cum ar fi de așteptat, dar parcă la alții acest fenomen se manifestă mult mai pregnant.

Cu rața la tribunal

Este greu de crezut că un om violent ar putea avea drept animal de companie… o rață!!!! Dar acest lucru este adevărat și a fost descoperit la o judecătorie din Honolulu. Scanerele de securitate au descoperit în geanta unui inculpat, care vroia să se prezinte la un proces, ceva care mișca. După multe insistențe, acesta a deschis geanta, polițiștii descoperind amuzați că Michael Hubbard, inculpat pentru două cazuri de atac cu violență, își adusese la tribunal o sticlă de bere și animalul său de companie, o rață.

Deoarece nu a fost lăsat să intre cu rața în sală, bărbatul i-a implorat pe polițiști să aibă grijă de ea în timpul ședinței de judecată.

Purtătoarea de cuvânt a judecătoriei a declarat că deși această întâmplare este neobișnuită, bărbatul nu părea să fie „intoxicat” și a fost pașnic.

Câinele i-a mâncat 500 de dolari

Un american a pățit-o de Crăciun: aflat în vizită la fiica sa, el și-a lăsat câinele în mașină. Însă tot în mașină își lăsase și banii, cinci bancnote de 100 de dolari și una de 1 dolar, deoarece un chiropractician îi recomandase să nu poarte portofel. Se pare că banii i-au făcut cu ochiul câinelui care a mâncat cele cinci bancnote de 100 de dolari, lăsând-o totuși neatinsă pe cea de 1 dolar (până și câinii știu valoarea banilor….).

Veți zice că astfel de lucruri se mai întâmplă, nu este nimic neobișnuit. Ei bine, neobișnuit este faptul că bărbatul l-a pândit pe câine timp de câteva zile în timp ce acesta își făcea nevoile, a recuperat fragmentele nedigerate de bani, le-a spălat și… le-a trimis la Trezoreria americană, în speranța că acestea îi vor fi schimbate.

Răzbunare perversă

O americancă s-a judecat anul trecut cu toată lumea pentru a îi fi anulate mai multe amenzi de parcare, însumând 105.000 de dolari. Mașina acesteia (în valoare de 600$) a fost lăsată de prietenul ei, după ce fata i-a dat papucii, în parcarea unui aeroport, unde a stat timp de trei ani.

În toată această perioadă, în care americanca credea că fostul se folosește de mașină, polițiștii îi dădeau amendă după amendă. În cele din urmă, municipalitatea a acceptat să reducă suma la 2.500 de dolari, dar chiar și așa, femeia a declarat că nu are posibilitatea să plătească.