O mai ştii pe Miki de la K-pital? Uite ce bine arată şi acum! – FOTO

De: Cătălina Matei / 26.09.2016, 12:53
O mai ştii pe Miki de la K-pital? Uite ce bine arată şi acum! - FOTO
Duminică la ora 20.00, în emisiunea „X Factor” şi-au făcut apariţia o serie de concurenţi care mai de care mai interesanţi, unii dintre ei personaje cunoscute precum Hamude, concurent din emisiunea „Temptation Island - Insula iubirii”, Loredana Anghelescu, o cunoscută cântăreaţă de muzică lautărească supranumită „Prinţesa de Aur”, Eliza Georgescu, viitoarea soţie a actorului de stand-up comedy Cosmin Natanticu, Mirela Cumpănaşu, backing vocal în bandul pe care îl are Miki de la K-pital sau Elsa, fina lui Horia Brenciu.

Aşa se face că Mirela, studentă la Conservator şi totodată backing vocal în trupa pe care o are Miki de la K-pital a fost recunoscută drept fata cu cea mai bună „mitralieră” de la „X Factor”, iar Enrica, o finalistă la „X Factor” Italia şi-a încercat şi ea norocul în faţa juriului din România. 

LA emsiune şi-a făcut apariţia şi Miki de la K-pital. La 43 de ani, artista arată superb. În ultima vreme, solista a stat departe de lumea showbiz-ului din România, dar este foarte activă pe reţelele de socializare, unde publică diverse fotografii cu ea.

Foto Facebook