O mai ţii minte pe Melania Medeleanu? Motivul pentru care a renunţat la televiziune

De: Cristiana Trifu / 14.02.2018, 14:13
O mai ţii minte pe Melania Medeleanu? Motivul pentru care a renunţat la televiziune
Melania Medeleanu a fost timp de 22 ani om de radio şi televiziune, este prezentatoare de evenimente, ţine cursuri de media, public speaking şi dicţie, iar acum trei ani a construit împreună cu Vlad Voiculescu MagiCAMP, o tabară pentru copiii bolnavi de cancer, de care se ocupă îndeaproape.

 

„Jurnalismul e meseria la care am visat de foarte, foarte mică, încă de când decupam cutii de carton şi mă băgam în ele, pretinzând că sunt la televizor. Avantajul e că n-am fost obligată niciodată să-mi caut drumul profe­sio­nal. Ştiam dintotdeauna ce vreau să fac. Dezavantajul e că atunci când faci doar asta de la început uiţi că mai există şi altceva pe lume. Şi rişti ca, la 35-40 de ani, să te uiţi în jur şi să zici: „Bine, şi dacă mâine s-ar închide toate televiziunile, ce-aş face?”. Eu n-am mai apucat să-mi pun întrebarea asta, fiindcă în cazul meu s-au înlocuit două iubiri fără niciun fel de regret, au trecut natural una în cealaltă. Te­le­vi­ziu­nea a rămas o etapă închisă tem­porar, pen­tru că sufletul meu e acum în proiectul „Magicamp””, a declarat fosta soţie a lui Dan Teodorescu şi fina lui Traian Băsescu.

In MagiCAMP l-a intalnit pe Vlad Voiculescu, inainte ca acesta sa ajunga ministru al Sanatatii in mai 2016. Cei doi formeaza un cuplu de mai multa vreme. Inainte de relatia cu Vlad Voiculescu, Melania a mai avut cateva relatii, dar cea mai importanta ramane legatura sa cu Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, cu care a avut o casnicie care a durat patru ani. Nasiti de sotii Basescu, Dan Teodorescu si Melania Medeleanu au divortat in octombrie 2006.