O mama anorexica cantareste mai putin decat fiica ei

Apropo.ro / 08.11.2011, 15:11
O mama anorexica cantareste mai putin decat fiica ei
Rebecca Jones, in varsta de 26 de ani, este mama unei fetite de 7 ani, care cantareste mai mult decat ea.

O femeie in varsta de 26 de ani socheaza prin aparitia alaturi de fiica ei, deoarece cantareste mai putin decat fetita in varsta de 7 ani.

Imaginea este cu atat mai tulburatoare cu cat cele doua sunt imbracate in rochii asemanatoare, ca si cum ar fi surori.

Rebecca Jones, in varsta de 26 de ani, cantareste 31 de kilograme. Femeia anorexica supravietuieste cu supa, paine prajita si energizante, desi doctorii au avertizat-o ca lipsa nutrientilor i-ar putea fi fatala. In acelasi timp, femeia o incurajeaza pe fetita ei, Maisy, sa manance ciocolata, prajituri, chipsuri si pizza.

„Faptul ca port aceleasi haine ca fiica mea ma face mandra. Este gresit, dar ma face sa ma simt bine. Nu ma consider slaba, intotdeauna ma vad mai mare decat sunt de fapt”, a declarat Rebecca.

Rebecca Jones (dreapta) si fiica ei

Problemele de alimentatie ale Rebeccai au aparut dupa divortului parintilor, cand ea avea 11 ani. Pentru ca se refugia in mancare, tanara a ajuns sa cantareasca 95 de kilograme si si-a pierdut respectul de sine din cauza colegilor care o ironizau.

La 13 ani, ea a incetat sa manance mult. Dupa o pierdere drastica in greutate, prietenii au inceput sa o complimenteze pentru silueta ei, insa familia nu a observat pericolele.

Dupa doi ani, Rebecca a ajuns la 50 de kilograme, iar menstruatia i s-a oprit. La 19 ani, ea l-a cunoscut pe tatal fetitei ei si nu a stiut ca este insarcinata, pana in a 26-a saptamana, deoarece a crezut ca anorexia a dus la infertilitate.

In prezent, fiica ei cantareste mai mult decat ea, iar Rebecca o incurajeaza pe micuta sa manance de toate. I-am spus ca am o problema de alimentatie si stie ca este un lucru rau. Daca vrea ciocolata, ii dau voie sa manance. Nu vreau sa ii refuz mancarea”, a declarat femeia.