O mama nebuna si-a muscat bebelusul de cap si o mana

De: Tanase Dragos - Marian / 02.11.2011, 09:55
O fetita, in varsta de doar o luna si jumatate, a fost muscata de cap si de o mana chiar de mama sa, in Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui (SJU).

Tanara are 22 de ani si se afla internata in unitatea medicala din cauza unor afectiuni pe care copilul le avea la caile respiratorii.

Asistentele medicale din sectie au auzit tipetele de durere ale copilului si au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor.

In Romania, cazurile cu bebelusi agresati sunt tot mai dese

In Romania, cazurile cu bebelusi agresati sunt tot mai dese

Totusi, surse medicale spun ca tanara mama ar avea antececedente.psihiatrice si va fi supusa unui control amanuntit, in acest sens. Paralel, a fost deschisa si o ancheta.

Un alt caz socant in care a fost implicat un bebelus s-a intalmplat recent in Capitala, in timpul unui botez, cand a suferit convulsii dupa ce a fost scufundat de trei ori in cristelnita, copilul fiind in soc apneic.

Botez de cosmar: Bebelus in soc apneic, dupa ce a fost scufundat in apa

Botez de cosmar: Bebelus in soc apneic, dupa ce a fost scufundat in apa

Baietelul nu mai respira si se invinetise, iar lumea din biserica a chemat ambulanta. El si-a revenit, dar parintii au suferit, evident, un soc emotional, chiar daca preotul ii linistea, spunandu-le ca nu e nimic grav.