O mama si-a ars copilasul cu un cutit incins

De: Mia Nicolescu / 27.08.2011, 11:56
O mama si-a ars copilasul cu un cutit incins
Un baietel de numai un an si jumatate, din Arad, a fost dus la spital dupa ce mama lui, bolnava psihic, l-a ars cu un cutit incins pe fata si pe corp.

Femeia in varsta de 32 de ani s-a prezentat, joi seara, la spital, unde medicii au constatat ca pe fata si trupul micutului sunt mai multe arsuri, provocate de lama incinsa a unui cutit.

Doctorii au alertat imediat autoritatile.”Cadrele medicale ne-au sesizat cu privire la faptul ca un baietel are mai multe arsuri pe fata si corp si era agitat. Politistii s-au deplasat la cabinetul medical, dar femeia plecase, refuzand sa ramana la cabinet. In urma cercetarilor efectuate de politisti, pe baza datelor prezentate la cabinetul medical, femeia a fost identificata, iar apoi a fost internata intr-o sectie de neuropsihiatrie”, a precizat Camelia Tuduce, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad.

bebe ars

Baietelul, care are arsuri de gradul II si III, a ramas internat in spital, pentru ingrijiri medicale, iar doctorii sustin ca starea lui este stabila. Politia, dar si Protectia Copilului, au deschis o ancheta si vor stabili daca mama va fi decazuta din drepturile parintesti.