O mamă și-a aruncat copilul dintr-un taxi, pe Podul Grant

Apropo.ro / 11.10.2012, 15:40
O mamă și-a aruncat copilul dintr-un taxi, pe Podul Grant
O femeie și-a aruncat copilul, în vârstă de aproximativ un an și șase luni, dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitală.

O mamă și-a aruncat bebelușul în vârstă de aproximativ un an și șase luni dintr-un taxi, pe Podul Grant din București. În acel moment, taximetristul a oprit imediat mașina, uimit fiind de gestul femeii.

Copilul a fost imediat transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, iar primele investigații arată că a suferit un traumatism cranio-cerebral minor. El va primi în continuare îngrijiri medicale.

Mama copilului, care are în jur de 40 de ani și este din Oradea, prezintă vizibil tulburări psihice, astfel că, potrivit prevederilor legale, ea va trebui transportată la un spital de psihiatrie. Ea a susținut că portiera mașinii s-a deschis accidental, în timpul mersului.

Coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița, a mai spus că, în momentul sosirii echipajului medical la fața locului, pentru preluarea copilului, femeia a continuat să-l țină în brațe, refuzând să îl dea.

Citește mai multe detalii despre bebelușul aruncat dintr-o mașină, pe Podul Grant, pe Mediafax.ro