O mama si-a decapitat bebelusul si i-a mancat creierul! (Video +18)

Apropo.ro / 29.07.2009, 14:30
O mama si-a decapitat bebelusul si i-a mancat creierul! (Video +18)
Otty Sanchez din San Antonio a fost acuzata de uciderea propriului copil, dupa ce l-a decapitat si i-a mancat creierul.

Otty Sanchez din San Antonio a fost acuzata de uciderea propriului copil, dupa ce l-a decapitat si i-a mancat creierul, dar si alte parti ale corpului.

Mama in varsta de 33 de ani este cunoscuta cu antecedente de schizofrenie si spitalizari, iar in repetate randuri a refuzat sa isi ia medicatia prescrisa de doctori pentru depresie. Tanara a avut sedinte regulate de consiliere si a mai fost internata de la nasterea, copilului in varsta de trei saptamani si jumatate, Scott Wesley Buchholz-Sanchez.

Politistii au gasit-o pe Otty in casa tipand si cu o sabie de samurai in maini, cu ajutorul careia isi decapitase bebelusul. Ea striga prin casa ca si-a ucis copilul. In momentul in care Otty savarsea omorul, in camera alaturata dormeau doi nepoti, de 5 si 7 ani si celalalt copil al acesteia.

Dupa acest moment macabru, Otty Sanchez a incercat sa isi ia viata, taindu-si gatul. Ea si-a motivat fapta spunand ca a auzit vocea lui Satan care i-a indicat ce sa faca: sa il omoare, sa il mutileze si sa manance parti din el.

Otty Sanchez si fiul ei, Scott Wesley

Tatal copilului mort povesteste ca a intalnit-o pe Otty, in vremea cand el voia sa devina asistent farmacist, iar ea incerca sa isi revina dupa o depresie. Dupa nasterea copilului lor el a aflat ca sotia lui este schizofrenica. "Mi-a ucis copilul. Va arde in Iad!", spune Scott W. Buchholz.

Otty Sanchez locuia in aceeasi casa alaturi de mama si sora ei, care o ajutau sa il creasca pe Scott Wesley. Acestea le-au spus politistilor ca tanara nu a mai avut, pana in prezent, vreun episod de schizofrenie de asa natura.

 

Copil decapitat de propria mama de pe tare.ro

Â