O mega-colaborare în muzică românească: 3 Sud Est și Inna lansează single-ul „Mai stai”

De: Dragos Tanase / 16.04.2015, 18:00
O mega-colaborare în muzică românească: 3 Sud Est și Inna lansează single-ul „Mai stai”
După ce "Emoții" a fost desemnată Piesa Anului 2014 în România, idolii unei generații lansează single-ul "Mai stai", o colaborare spectaculoasă cu Inna.

„O colaborare inedită și o piesă care speram să vă atingă inimile, alături de constănțeanca noastră, Inna, pe care o admirăm pentru faptul că muzica ei și numele României au fost auzite în toată lumea”, declară membrii trupei 3 SUD EST.

La fel ca în cazul celorlalte piese ale trupei și single-ul „Mai stai” este compus de către membrii trupei, însă de această dată alături de băieții de la Play & Win, compozitorii Innei.

„Sunt foarte fericită și mândră să cânt o piesă împreună cu 3 SUD EST, artiști pe care îi apreciez de ani buni. Este un vis împlinit! Sunt cu atât mai încântată cu cât și ei, ca și mine, vin de la malul mării. Ne-am unit forțele și a ieșit ‘Mai stai’, o piesă sinceră și dragă mie”, spune INNA.

O producție Cat Music, 1ArtistMusic, Roton Music și Global Records, single-ul „Mai stai” conține refrenul unei piese compuse în urmă cu câțiva ani de către Play & Win și lansate doar pe YouTube. Din piesa veche s-a păstrat doar refrenul, restul melodiei fiind compus de către Laurențiu, Viorel și Mihai, iar producția muzicală îi aparține lui Laurențiu Duta. Videoclipul oficial al piesei „Mai stai” urmează să fie filmat și lansat în câteva săptămâni.