O mega colaborare în muzica românească: 3 Sud Est şi Inna lansează single-ul „Mai stai”

Apropo.ro / 16.04.2015, 11:42
O mega colaborare în muzica românească: 3 Sud Est şi Inna lansează single-ul
După ce "Emoţii" a fost desemnată Piesa Anului 2014 în România, idolii unei generaţii lansează single-ul "Mai stai", o colaborare spectaculoasă cu Inna.
„O colaborare inedită şi o piesă care speram să vă atingă inimile, alături de constănţeanca noastră, Inna, pe care o admirăm pentru faptul că muzica ei şi numele României au fost auzite în toată lumea”, declară membrii trupei 3 SUD EST.
 
La fel ca în cazul celorlalte piese ale trupei şi single-ul „Mai stai” este compus de către membrii trupei, însă de această dată alături de băieţii de la Play & Win, compozitorii Innei.
 
“Sunt foarte fericită şi mândră să cânt o piesă împreună cu 3 Sud Est, artişti pe care îi apreciez de ani buni. Este un vis împlinit! Sunt cu atât mai încântată cu cât şi ei, ca şi mine, vin de la malul mării. Ne-am unit forţele şi a ieşit ‘Mai stai’, o piesă sinceră şi dragă mie”, spune INNA. 
 
O producţie Cat Music, 1ArtistMusic, Roton Music şi Global Records, single-ul „Mai stai” conţine refrenul unei piese compuse în urmă cu câţiva ani de către Play & Win şi lansate doar pe YouTube. Din piesa veche s-a păstrat doar refrenul, restul melodiei fiind compusă de către Laurenţiu, Viorel şi Mihai şi producţia muzicală îi aparţine lui Laurenţiu Duţă. Videoclipul oficial al piesei „Mai stai” urmează să fie filmat şi lansat în câteva săptămâni.