O moldoveanca, motivul naufragiului vasului Costa Concordia!

De: Marian Andrei / 19.01.2012, 15:58
O moldoveanca, motivul naufragiului vasului Costa Concordia!
Mai multi martori au declarat ca tanara se afla impreuna cu capitanul in momentul naufragiului, iar presa italiana se intreaba daca femeia ar fi putut avea vreo legatura cu incidentul.

Domnica Cemortan, care a implinit recent 25 de ani, sustine ca facea parte din echipajul vasului, insa nu era inscrisa pe listele cu persoanele care se aflau la bord. Pe langa aceasta, Domnica Cemortan nu avea un contract de munca incheiat cu compania care deservea vasul si se afla in camera de comanda impreuna cu capitanul Francesco Schettino in momentul cand acesta a indreptat vasul spre stanci, scrie ziarul italian Corriere della Sera.

Aceste inadvertente i-a determinat pe jurnalistii italieni sa se intrebe ce cauta fata pe vas, fara a fi inscrisa pe liste si fara contract de munca, mai mult, fiind cazata impreuna cu membrii echipajului, mai ales dupa ce comandantul a recunoscut in timpul audierilor ca era cu moldoveanca.

Intr-un interviu, Domnica a vorbit cu multa "compasiune" despre capitanul vasului, Francesco Schettino, care dupa cum spune ea, este unul dintre cei mai buni, daca nu chiar cel mai bun din Italia.

Domnica Cemortan a declarat intr-un interviu anterior ca era angajata a unei companii care deservea vasul si ca era in vacanta, dar a decis sa mearga din nou pe nava, ca sa-si sarbatoreasca ziua de nastere cu colegii.