O nouă amuletă va schimba strategiile chefilor: ”Trebuie să vă luptaţi până la sânge!”

De: Alexandra Necsoiu / 19.11.2018, 12:04
O nouă amuletă va schimba strategiile chefilor: ”Trebuie să vă luptaţi până la sânge!”
Luni seară, de la 20:00, Gina Pistol le va da strategiile peste cap celor trei chefi, în cea mai nouă ediţie a show-ului culinar de la Antena 1. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu încă nu şi-au declarat război în ceea ce priveşte câştigarea amuletelor, însă un bonus la care nimeni nu s-ar fi aşteptat va da startul unei bătălii crunte, pentru cel de-al şaptelea avantaj din sezonul 6: ”Pentru asta va trebui să vă luptaţi până la sânge.”, declară Gina.

Cartolina extrem de valoroasă îi va permite câştigătorului să anuleze orice altă amuletă folosită de colegii săi rivali. Mai exact, dacă în timpul unei confruntări pe echipe nu va fi de acord cu mişcările strategice ale celorlalţi doi chefi, cel ce va deţine acest avantaj poate oricând să îl pună la bătaie şi să îi împiedice să îşi ducă ”misiunea” la bun sfârşit. Aşadar, cel mai important atu de până acum va transforma lupta culinară a amuletelor într-un război ”la cuţite”. Proba va fi una extrem de tensionată: ”Sunt agitat, sunt foarte nervos. Mă încăpăţânez să fac un preparat ce se pregăteşte în două zile..într-o oră.”, va afirma chef Dumitrescu, în vreme ce şi la bancurile de lucru alăturate se va instala panica dată de cronometru.

Cu trei avantaje câştigate, Florin Dumitrescu este fruntaş în clasament, fiind urmat de Sorin Bontea, cu două bonusuri şi deCătălin Scărlătescu, ce se află pe ultimul loc deoarece a adjudecat doar o singură amuletă. Fără doar şi poate, cea mai râvnită cartolină de până acum a fost cea obţinută de chef Bontea, ce îi va da dreptul de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o trupă de bucătari adversă. Totuşi, avantajul pus în joc luni seară, de la ora 20:00, ar putea anula cu uşurinţă aceasta mişcare strategică, dacă va fi câştigat de unul dintre chefii Dumitrescu sau Scărlătescu.

Care vor fi reacţiile chefilor în momentul în care vor afla pentru ce se luptă luni seară, dar şi ce preparate sofisticate vor pregăti aceştia pentru chef Alexandru Iacob, invitatul special la jurizare, telespectatorii Antena 1 vor afla de la ora 20:00, într-o nouă ediţie a celui mai iubit show culinar.