O noua aplicatie GPS va permite sa vedeti tot timpul drumul

Apropo.ro / 05.09.2011, 13:51
Wikitude Drive este o noua aplicatie GPS pentru sistemele Android care va permite sa vedeti drumul in timp ce va uitati pe harta.

In ultimii ani sistemele GPS au devenit accesibile tuturor soferilor si ofera o orientare mult mai lejera si mult mai buna decat cea clasica, cu harta, insa directionarea atentiei catre un ecran mic, montat pe bord, a cauzat de multe ori accidente, soferii nefiind atenti la trafic atunci cand verifica informatiile de pe GPS.

Wikitude Drive elimina aceasta problema proiectand traseul de parcurs peste imagini live, capturate cu camera dispozitivului si foloseste modulul GPS al dispozitivului.

Aplicatia este usor de instalat si la fel de usor de folosit, insa este disponibila numai posesorilor de dispozitive Android.

Wikitude Drive poate fi cumparata de pe teritoriul Americii de Nord cat si in Europa dar trebuie stiut ca producatorii au testat cu succes aplicatia pe urmatoarele dispozitive Android: Samsung Galaxy Tab, Google Nexus S, HTC Desire, HTC Nexus One, LG Optimus 2x, LG Optimus 3D, Sony Ericsson X8 si Sony Ericsson X10 i.