O noua colectie Bon Ton

Apropo.ro / 16.05.2006, 17:12
O noua colectie Bon Ton
Magazinul Bon Ton si-a prezentat noile modele de haine de piele pentru barbați și femei. Noua colecție cuprinde peste 40 de modele de haine de piele, în peste 30 de culori, care va așteapta sa le alegeți! JACHETA ANDALUZIA


Magazinul Bon Ton si-a prezentat noile modele de haine de piele pentru barbați și femei. Noua colecție cuprinde peste 40 de modele de haine de piele, în peste 30 de culori, care va așteapta sa le alegeți!


JACHETA ANDALUZIA
Disponibila într-o gama larga de culori, de la nuanțe de crem, negru și roșu la verde și albastru, o îmbinare armonioasa de clasic și modern.

JACHETA BEATRICE
Pentru zilele însorite de primavara, o jacheta roșie cu adieri ușoare de negru. Acesorizata cu fermoare și catarame, este alegerea potrivita pentru a te face remarcata.

MANTOUL ALLURE
O croiala eleganta pentru o prezenta memorabila; contureaza natural liniile corpului, adaugând un plus de feminitate oricarei ținute.

JACHETA LORY
O ținuta lejera, ce rimeaza cu distracția și buna dispoziție. O combinație de culori calde, dublata de o croiala tinereasca.

SACOUL ALIDA
O dovada de îndrazneala! Sacoul de un roșu ardent, va va transforma într-o prezenta greu de uitat.

HAINA LORENA
O invitație de bon ton la o seara romantica. Realizata dintr-o piele fina, catifelata va va învalui cu acorduri fine de roșu ruginiu.

cu JUNIOR JACK JACKET
Descoperiți fiecare zi împreuna! Design modern, combinație insolita de culori și detalii, ritmul natural al vieții.

STIL XX
Sobru. . Impunator. Un sacou plin de respect, culoare inconfundabila, croiuri exacte, o declarație de personalitate.