O noua ediție a festivalului cafelei și al ciocolatei

Apropo.ro / 29.03.2006, 13:55
O noua ediție a festivalului cafelei și al ciocolatei
In perioada 30 martie – 2 aprilie sunteti invitati la o incursiune în lumea cafelei și a ciocolatei. Succesul înregistrat anul trecut de prima ediție a CoffeeChoFest - Festivalului cafelei și al ciocolatei a determinat organizatorii World Trade Center

In perioada 30 martie – 2 aprilie sunteti invitati la o incursiune în lumea cafelei și a ciocolatei.

Succesul înregistrat anul trecut de prima ediție a CoffeeChoFest – Festivalului cafelei și al ciocolatei a determinat organizatorii World Trade Center București și revista Coffee Break sa readuca bucuria și succesul acelor zile organizând festivalul și în acest an.

Pastrându-și locația de desfașurare, World Trade Plaza București, evenimentul va reuni producatori, importatori și distribuitori de cafea, ciocolata, biscuiți, lichioruri cu arome de ciocolata, espressoare, automate de cafea s.a., toți cei prezenți având posibilitatea sa întâlneasca reprezentanți ai hotelurilor, restaurantelor, barurilor și cafenelelor.

Intrarea este libera iar festivalul își asteapta vizitatorii zilnic între orele 10:00 și 20:00. Programul se întinde pe durata a patru zile, fiecare zi având propria tematica:

Ziua 1: Ziua cafelei africane
Ziua 2: Ziua ciocolatei
Ziua 3: Ziua cafelei latino-americane
Ziua 4: Prietenii cafelei: ciocolata, napolitanele și biscuiții

ȘAPTE SERI, prezent și anul trecut ca partener media al festivalului, va invita sa va relaxați alaturi de cei dragi, deoarece evenimentul va fi și de aceasta data un prilej de sarbatoare prin muzica, dansuri și concursuri dar și o oportunitate a achiziționa produse în premiera pentru piața româneasca.

4ACE