O noua generatie de camere foto Olympus

De: Mirel Mircea / 29.01.2008, 13:30
O noua generatie de camere foto Olympus
Din luna februarie cele mai noi aparate foto digitale marca Olympus apar si in magazinele din Romania

Din luna februarie cele mai noi aparate foto digitale marca Olympus apar si in magazinele din Romania.

Din noua gama se remarca primul zoom superangular de 20x din lume, dar si tehnologia de detectie a fetei sau rezistenta aparatelor la intemperii.

Printre modelele care vor fi lansate se numara µ 1030 SW si µ 850 SW, ale caror principale atuuri sunt carcasa metalica rezistenta la intemperii (apa, inghet sau socuri), alaturi de tehnologia BrightCapture care permite utilizatorului obtinerea unor rezultate remarcabile in conditii de luminozitate redusa.

De asemenea, noile modele includ tehnologia In Camera Panorama, gratie careia este posibila surprinderea unor cadre mai largi, cu unghi de pana la 130Ëš, care pot fi apoi legate impreuna pentru o imagine panoramica de exceptie.

Noile modele din seria FE ofera pe langa cei 8MP care garanteaza obtinerea de imagini pentru printuri de dimensiuni mari si un stabilizator digital de imagine, pentru a reduce neclaritatile. In plus, modele FE-340 si FE-350 ofera posibilitatea inregistrarii video cu sunet, cu rezolutie VGA de pana la 30fps.

Cel mai inovator model este SP-570 UZ, dotat in premiera mondiala cu un zoom superangular de 20x, care ofera posibilitatea captarii unor imagini panoramice exceptionale, dar si apropierea cu mult mai mare de subiectul pe care doriti sa il fotografiati.

Nou sositele µ 840, µ 1010 si µ 1020 surprind gratie zoom-ului optic intre 5x si 7x si LCD-ului HyperCrystal panoramic de 6.9 cm, dar si prin dotarea cu stabilizator dublu de imagine si tehnologia de detectie a fetei.

Acesta tehnologie, disponibila pentru toate noile modele, include printre altele o functie speciala care detecteaza zambetele persoanelor fotografiate, moment in care sunt automat facute 3 cadre.

Noile modele vor fi disponibile din luna februarie in retelele magazinelor Flanco, Flanco World si Flamingo International.