O noua înfăţişare pentru seria animată Fetiţele Powerpuff

De: Nicoleta Nicolae / 10.06.2015, 07:00
O noua înfăţişare pentru seria animată Fetiţele Powerpuff
Cartoon Network dezvăluie noua înfăţişare a îndrăgitelor personaje Blossom, Bubbles şi Buttercup, eroinele noii serii de desene animate, Fetiţele Powerpuff.

Seria nouă le prezintă pe fete jonglând între şcoală şi salvând lumea înainte de ora de culcarea. Animaţia va avea premiera la nivel global în 2016 şi va include episoade noi cu o grafică nouă, produsă în Studiourile Cartoon Network, precum şi un program complet de licenţe care va fi disponibil în toate regiunile. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Cartoon Network în cadrul Licensing Expo 2015 din Las Vegas.
La evenimentul Cartoon Network Enterprises din cadrul Licensing Expo 2015, care reuneşte întreaga industrie de televiziune, au fost prezenţi şi actorii care au dat voce îndrăgitelor personaje: Amanda Leighton (Blossom), Kristen Li (Bubbles), Natalie Palamides (Buttercup) şi Tom Kenny (Povestitorului/Primarului). Noua serie îl va avea ca producător pe Nick Jennings, câştigător al premiului Emmy pentru seria animată Cartoon Network, „Să-nceapă aventura”, iar co-producător va fi Bob Boyle, creatorul seriei Wow! Wow! Wubbzy!. Această serie reuneşte o echipă de creaţie alcătuită dintr-un grup de artişti talentaţi şi scriitori, mulţi dintre ei au crescut odată cu seria originală „Fetiţele Powerpuff” şi se identifică atât cu personajele, cât şi cu întreg serialul.
 „Este minunat să vedem cum acest serial naşte pasiune şi un spirit crativ”, a spus Rob Sorcher, Chief Content Officer. „Suntem convinşi că fanii de toate vârstele vor aprecia acest nou trio care va salva lumea înainte de ora de culcare”, a adăugat acesta.
Pentru a susţine lansarea la nivel global din 2016, Cartoon Network a semnat parteneriate de licenţiere pentru a crea un program complet de produse de larg consum pentru această franciză. Spin Master va crea o linie completă de jucării de pluş, figurine, păpuşi, dar şi alte jucării care vor fi disponibile din septembrie 2016. În plus, în septembrie 2016, în America de Nord, Penguin Young Readers Group va lansa o colecţie de cărţi bazată pe aventurile celor trei eroine, iar Disguise Inc. va lansa în aceeaşi perioadă o colecţie de costume, jucării şi accesorii pentru copii şi adulţi.   
Fetiţele Powerpuff este una dintre cele mai de durată serii Cartoon Network. Creată de Craig McCracken, seria a fost lansată în 1996. Cele 78 de episoade au câştigat două premii Emmy, au primit cinci nominalizări şi nenumărate premii de animaţiei. De asemenea, seria a dat naştere unui film de lung metraj Warner Bros, care a fost lansat în 2002.