O noua infrangere pentru Farul

Apropo.ro / 22.03.2004, 10:57
O noua infrangere pentru Farul
Echipa Oțelul Galați a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0) formația Farul Constanța, într-un meci din etapa a XVII-a a Diviziei A. Oțelul Galați - Farul Constanța 2-1 (0-0) Au marcat: Danciu '54, Apostol '53 / L. Mihai '65 (p)

Echipa Oțelul Galați a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0) formația Farul Constanța, într-un meci din etapa a XVII-a a Diviziei A.

Oțelul Galați – Farul Constanța 2-1 (0-0)
Au marcat: Danciu ’54, Apostol ’53 / L. Mihai ’65 (p)
Stadion: Oțelul
Spectatori: 8.000
Cartonașe galbene: Marginean ’42 / Ușurelu ’37
Arbitri: Sorin Corpodean – Nicoale Megheșan, Octavian Șovre – Vasile Bratu.
Observatori:  Florin Halagian, George Ionescu.

Componența echipelor:
Oțelul: M. Barbu – Dragomir, Ghionea, Rohat, D. Munteanu – Apostol – C. Dobre (Calin ’50), Marginean, Danciu (D. Gheara ’69),  – Cr. Negru, M. Ilie (Toma ’77). Antrenor Sorin Cîrțu.,

Farul: G. Curca – Farmache, Onuț, Pașcovici, Florea – L. Mihai, Ușurelu (Balașa ’80), Cristocea (Doicaru ’73), Senin (Barbu ’90)- , Balțoi, Gurița. Antrenor Ion Marin

Declarații dupa meci:
Sorin Cîrțu (antrenor Oțelul Galați): „Sînt bucuros ca am debutat la Galați ca antrenor într-un meci oficial cu o victorie. Nu sînt mulțumit de felul în care jucatorii mei au înțeles sa gestioneze diferența de doua goluri. Cred ca singuri ne-am îngreunat meciul. Consider ca sîntem în grafic și am încheiat cu bine o saptamana foarte grea pentru Oțelul”.

Ion Marin (antrenor Farul Constanța): „Înțeleg supararea suporterilor, dar nu ei pot hotarî în privința demisiei mele. Una ar fi sa plec eu de la echipa și alta ar fi îndepartarea a doi jucatori în timpul competiției. Astazi am pierdut pe doua greșeli individuale, dar felicit jucatorii pentru angajamentul de care au dat dovada”.

– Galeria echipei Farul, formata din aproximativ 70 de persoane, a cerut demisia lui Ion Marin, dar și plecarea de la formația constanțeana a jucatorilor Onuț și Balțoi, acuzîndu-i ca sînt dinamoviști.

Mediafax