O noua partie de ski

Apropo.ro / 07.12.2001, 14:27
O noua partie de ski
La Baile Homorod s-a dat in folosinta, o partie moderna de schi, dotata cu unul dintre cele mai noi sisteme de telecablu, transmite corespondentul MEDIAFAX. Investitia a fost realizata de un om de afaceri din zona, care a cheltuit cateva zeci de mii de marci germane pentru amenajarea


La Baile Homorod s-a dat in folosinta, o partie moderna de schi, dotata cu unul dintre cele mai noi sisteme de telecablu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Investitia a fost realizata de un om de afaceri din zona, care a cheltuit cateva zeci de mii de marci germane pentru amenajarea pirtiei.

Primarul orașului Vlahita, de care apartine statiunea Baile Homorod, Rus Sandor, a declarat ca pirtie are o lungime de 250 de metri, este dotata cu reflectoare și poate fi folosita atit de schiorii avansati, cit și de cei incepatori. In plus, o parte din pirtie este amenajata pentru practicarea snowbord-ului.

Omul de afaceri care a facut pirtia intentioneaza ca in primavara anului viitor sa inceapa constructia unui motel in apropierea pirtiei și sa revitalizeze statiunea Homorod – Bai.
Sursa:www.mediafax.ro