O nouă prezenţă la tv. Ea e cea mai sexy prezentatoare meteo de la noi – FOTO

De: Cristiana Trifu / 25.04.2018, 16:09
O nouă prezenţă la tv. Ea e cea mai sexy prezentatoare meteo de la noi - FOTO
Începând de săptămâna aceasta, Viviana Sposub s-a alăturat echipei Observator, fiind noua prezentatoare din departamentul meteo. Energică, tânără, frumoasă, noua colegă Observator este absolventã Intact Media Academy, acolo unde s-a remarcat prin seriozitate şi determinare, obţinând examenul final cu nota 10.

În prezent, Viviana este şi studentă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, dar îşi face timp şi de cel mai mare hobby al său, muzica: ,, Am absolvit, în calitate de şef de promoţie cu media 10, Liceul de Artă „Ştefan Luchian”, unde am studiat timp de 12 ani muzica, pian şi canto. Ulterior am prezentat spectacolele şi festivalurile de pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoşani.”

Viviana este încântată să pornească în această nouă etapă, iar telespectatorii o vor putea urmări în cadrul rubricii meteo, alături de Mihai Jurca şi Andreea Gherasim. ,,Deja simt că fac parte din familia Antena 1! Pentru prima mea apariţie live am avut emoţii copleşitoare, dar am fost impresionată de faptul că toţi colegii mei mi-au fost alături şi m-au susţinut. Încerc să mă obişnuiesc cu viaţa de televiziune, cu programul, cu emoţiile şi munca asiduă, dar simt că îmi place atât de mult ceea ce fac, încât sunt dispusă să mă dedic întru totul şi să fac sacrificii. Am renunţat şi la părul lung pentru noul job! Sunt tânără şi încă la început de drum, dar cu toată echipa alături, cu multă muncă şi cu farmecul de moldoveancă, voi reuşi să fac în continuare treaba bună şi să le aduc telespectatorilor cele mai proaspete veşti despre vreme.”

Tags: