O noua versiune a router-ului Bytton

Apropo.ro / 18.07.2007, 17:07
O noua versiune a router-ului Bytton
TOPEX anunta lansarea unei noi versiuni a router-ului wireless Bytton care incorporeaza functionalitati noi precum tehnologia Dual SIM. Aceasta permite echipamentului sa asigure comutarea automata intre retelele in momentul detectarii disparitiei conexiunii cu reteaua principala, tunele

TOPEX anunta lansarea unei noi versiuni a router-ului wireless Bytton care incorporeaza functionalitati noi precum tehnologia Dual SIM.

Aceasta permite echipamentului sa asigure comutarea automata intre retelele in momentul detectarii disparitiei conexiunii cu reteaua principala, tunele peste Internet cu securitate totala IPsec VPN, L2TP, PPTP.

Router-ul actioneaza si ca un instrument de optimizare a apelurilor fix-mobil cu capabilitate de Least Cost Routing. Echipamentul permite o dezvoltare a tehnologiei PoE tintind astfel segmente de piata cu aplicatii critice precum securitate si supraveghere video.

Noul router Bytton cu viteze de download de pana la 3.6Mb/s asigura utilizatorilor acces mobil rapid utilizand ultimele tehnologii HSDPA.

Bytton este un router 3G care asigura o conectivitate wireless de mare viteza intre retele in banda larga si locatii remote, fiind si un echipament de backup pentru comunicatiile pe fir. Aplicatiile includ sectoarele: SOHO, POS/retail, banking (ATM-uri), supraveghere video, etc.

Mirel Mircea