O nunta furtunoasa! (Video)

Apropo.ro / 26.10.2011, 15:43
Vezi cum "s-a ales praful" de ceremonia religioasa a doi tineri americani din Arizona.

Ziua sa fie perfecta, rochia de mireasa sa fie perfecta, totul sa decurca ca la carte, cam asa isi imagineaza o viitoare mireasa ziua nuntii sale.

nunta

Ceremonia religioasa a inceput…

Gus si Jennifer Luna nu s-au aflat printre cei mai norocosi miri din lume, insa cu siguranta ca nimeni nu va uita nunta lor.

Cuplul de americani din Florence, Arizona, au dorit ca ceremonia religioasa sa se tina in aer liber. Totul a fost pregatit minutios: cupola de flori, covorul rosu, scaune, invitati, preot, etc. Preotul a inceput slujba, si pe cand faceau schimb de juraminte, a inceput sa bata un vant foarte puternic, urmat de o furtuna de nisip. Astea nu erau prevazute in planul lor.

Ceremonie de casatorie intrerupta de o furtuna de nisip de pe tare.ro

Mireasa era toata ravasita din pricina vantului, voalul zbura in toate directiile, aproape ca nimeni (in afara preotului care citea) nu mai puteau tine ochii deschisi, copacii se inclinau inspaimantator. Nimic din toate acestea nu au oprit finalizarea casatoriei, insa au stricat restul programului ce era pregatit pentru acea zi, in aer liber.

nunta

Nici furtuna de nisip nu a putut sa ii desparta…

„Imediat dupa ce ne-a declarat preotul sot si sotie, am sarutat-o pe Jennifer, si am simtit din plin nisipul”, spune Gus, care a luat totul ca pe o intamplare amuzanta si de neuitat.