O pisica si un pieptene, cadouri din partea lui Cruise pentru Katie

Apropo.ro / 14.11.2006, 11:28
O pisica si un pieptene, cadouri din partea lui Cruise pentru Katie
Actorul american Tom Cruise, starul din "Misiune: Imposibila", trebuie sa-i ofere miresei sale, Katie Holmes, un pieptene si o pisica în cadrul ceremoniei de casatorie în ritul scientologic care va avea loc sâmbata, în Italia, informeaza editia electronica a cotidianului The Sun.

Actorul american Tom Cruise, starul din „Misiune: Imposibila”, trebuie sa-i ofere miresei sale, Katie Holmes, un pieptene si o pisica în cadrul ceremoniei de casatorie în ritul scientologic care va avea loc sâmbata, în Italia, informeaza editia electronica a cotidianului The Sun.

Ceremonia scientologica seamana cu cele traditionale. Mirii rostesc juramintele si fac schimb de verighete marcate cu triunghiul ARC (Affinity Reality Communication), simbol al cultului scientologic.

Cadourile fac parte din credintele traditionale ale bizarului cult religios caruia îi apartine Cruise.

Preotul care va oficia ceremonia îi va spune mirelui: „O fata are nevoie de vesminte si hrana si fericire tandra si volanase, o tigaie, un pieptene, poate si o pisica”.

Katie, în vârsta de 27 de ani, va fi avertizata în timpul ceremoniei de sâmbata ca trebuie sa aiba grija sa-si multumeasca sotul, în vârsta de 44 de ani, desi viata poate fi plina cu „necazuri si dureri”.

Cotidianul italian Il Messaggero informa în urma cu doua saptamâni ca Tom si Katie se vor casatori la castelul Odescalchi, pe malul lacului Bracciano, lânga Roma. Publicatia italiana mai informa ca pe 16 noiembrie va avea loc o petrecere de încalzire pentru celebritati, urmata de o ceremonie catolica pe data de 17 si o alta ceremonie în ritul scientologic pe 18 noiembrie.

Oficialii oraselului italian au declarat la sfârsitul saptamânii trecute ca cei doi actori nu se vor putea casatori acolo pentru ca nu si-au rezolvat problemele legate de actele oficiale.

Preotul oraselului Bracciano a spus ca Holmes si Cruise nu pot avea o ceremonie de cununie în ritul catolic, deoarece Cruise este divortat si nu a primit permisiunea de a se casatori din partea parohului.

Autoritatile au adaugat ca aceasta casatorie nu va fi recunoscuta de statul italian daca va fi oficiata doar o ceremonie în rit scientologic.

Cruise si Holmes si-au anuntat logodna în iunie 2005, la mai putin de trei luni de când s-au afisat împreuna în Italia. Fiica lor, Suri, s-a nascut pe 18 aprilie, în Statele Unite, iar în ziua nuntii va împlini sapte luni.

Mediafax