O politiciană blondă, vorbăreaţă şi dezinvoltă vine la „X Factor”

De: Cătălina Matei / 27.10.2016, 11:56
O politiciană blondă, vorbăreaţă şi dezinvoltă vine la  „X Factor”
E blondă, vorbăreaţă, dezinvoltă şi lucrează în politică. Natalia Claudia Enache, consilier local şi preşedinte de partid la Târgovişte, vine la „X Factor” vinerea aceasta sigură pe ea şi cu gândul că îi poate convinge pe cei patru juraţi să o aleagă pentru următoarea etapă a show-ului.

„Ştefan, noi suntem vechi prieteni pe Facebook”, a ţinut aceasta să-I spună juratului, spre uimirea sa. Iar alegerea piesei pe care o va interpreta nu este întâmplătoare: simpatica politiciană vrea să cucerească scena „X Factor” cu melodia Deliei, „Gura ta”. Dacă şi în muzică îi va surâde norocul ca-n politică, ce comentarii au juraţii pentru prestaţia sa şi ce vot va primi Natalia, telespectatorii Antena 1 află vinerea aceasta de la 20.30.

Tot atunci, un puşti carismatic din Craiova aduce emoţie multă şi aplauze puternice în sala audiţiilor. Acesta vrea să arate tuturor prin melodia pe care o va interpreta, cu versuri compuse de el, pe ritmuri de folclor reinterpretat, că o parte din generaţia tânără nu a uitat de numele grele româneşti care au marcat domenii precum cinematografia, literatura, pictura sau sportul. Prin urmare, tânărul va reuşi să-l emoţioneze pe Ştefan Bănică tocmai pentru că în versurile sale îl va aminti şi pe tatăl acestuia. Iar juratul de la „X Factor” a ţinut să puncteze că apreciază mult faptul că există încă puşti care au auzit de Anda Călugăreanu, Ştefan Bănică sau Nicu Constantin şi că se bucură că aceştia reprezintă în continuare o sursă de inspiraţie. Dacă juraţii i-au acordat şi votul pentru a merge în etapa următoare a show-ului rămâne de văzut vinerea aceasta. Tot atunci, Delia, Brenciu, Bănică şi Carlas Dreams se întâlnesc cu Bruno Mars de România, un puşti simpatic şi deschis, dar şi cu un grup de 8 adolescenţi care vor să dea o nouă interpretare conceptului de cor.