O poveste cu final FERICIT

Apropo.ro / 29.06.2006, 12:36
O poveste  cu final  FERICIT
Nicole și Lucian au terminat lucrul la telenovela si își fac planuri de vacanța Cum va simțiți acum, la sfarșitul filmarilor la telenovela? Nicole Gheorghiu: Îmi pare rau ca s-au terminat filmarile, ca nu ma mai întalnesc cu oamenii alaturi de care am lucrat

Nicole și Lucian au terminat lucrul la telenovela si își fac planuri de vacanța

Cum va simțiți acum, la sfarșitul filmarilor la telenovela?
Nicole Gheorghiu: Îmi pare rau ca s-au terminat filmarile, ca nu ma mai întalnesc cu oamenii alaturi de care am lucrat timp de un an, cu care am legat prietenii, care au început sa ma simta cand sunt suparata, vesela sau fericita, care m-au ajutat, mi-au dat sfaturi, m-au susținut…
Lucian Viziru: Mai pregatit pentru urmatorul rol. Mulțumit de ceea ce am reușit pana acum, încantat de reacțiile oamenilor. Cred ca mi-am facut treaba destul de bine și sper, prin urmatorul rol, sa demonstrez ca nu a fost o întamplare.

Cu cine ați legat prietenii pe platoul de filmare?
N.G.: Cred ca m-am împrietenit cu toata lumea! M-am înțeles și ma înțeleg bine și în continuare cu Ioana Ginghina, dar, în general, toți colegii au fost draguți și sinceri. Mi-a placut foarte mult lucrul cu acești oameni și toți îmi sunt dragi!
L.V.: Cu toata lumea m-am înțeles foarte bine! O sa îmi fie dor de Carmen Tanase, de discuțiile despre fotbal cu Bebe Cotimanis, care este stelist, ca și mine. M-am împrietenit cu Adela, cu Dan, cu Nicole…

Lucian, cum ai lucrat cu Augustin, fratele tau?
L.V.: A fost o mare satisfacție pentru mine sa lucrez cu el. La începutul telenovelei, existau discuții în care se repeta cuvantul „nepotism”. S-a vehiculat ca „Viziru Jr. a intrat în telenovela deoarece are pile, ca îl are pe frate-sau acolo”. Atunci cand l-am vazut jucand prima oara, satisfacția a fost enorma, pentru ca astfel am reușit sa închidem gura tuturor celor care vorbeau prostii și care credeau ca Augustin este aici datorita mie. Nu este aici datorita mie! Pur și simplu, și nu o spun pentru ca este fratele meu!, Augustin este talentat, lucru pe care nu l-am observat numai eu. Se descurca foarte bine și sunt convins ca o sa aiba toata lumea ocazia sa-l vada în continuare facand roluri din ce în ce mai bune!

Ce scena v-a placut cel mai mult?
N.G.: Au fost atat de multe… Nu pot menționa una anume!
L.V.: Toate episoadele au fost traite cu aceeași intensitate, am pus mult suflet în toate secvențele. Cel mai mult mi-au placut însa cele în care Mihai Theodoru a început, în sfarșit, sa aiba un cuvant de spus în fața celorlalți.

Ce vi s-a parut cel mai dificil la filmare?
L.V.: Responsabilitatea a fost foarte mare, ținand cont de faptul ca trebuia sa depașim nivelul de performanța pe care l-a avut Numai iubirea. Trebuia sa fim tot timpul în priza, iar pe mine m-a cam luat prin surprindere, pentru ca am intrat în forța de la început. Ritmul de lucru foarte alert nu mi-a lasat mult timp la dispoziție sa ma acomodez cu personajul. Ma așteptasem sa fie un personaj mult mai ușor de descifrat, dar, pana la urma, nu cred ca a existat cineva care a înțeles exact ce înseamna Mihai Theodoru în primele 20 de episoade. (rade)
N.G.: Nici o scena nu mi s-a parut dificila…

Scenele de sex v-au pus în dificultate?
L.V.: N-a fost ușor, dar nici foarte-foarte greu la scenele de sex. E greu sa joci așa ceva. Și nu ai nici cum sa mimezi foarte bine actul sexual. (rade)

Ce ați fi schimbat din povestea de iubire dintre Maia și Mihai?
N.G.: Aș fi schimbat nehotararea celor doi. Scenariul descrie o poveste de iubire foarte complexa, între doua persoane care se iubesc, dar care nu reușesc sa fie împreuna. Lui Mihai îi pare rau ca nu poate face mai mult pentru a fi împreuna cu persoana iubita, dar nu prea are încotro, avand în vedere situația care îl împiedica sa acționeze. La fel și Maia, care sufera, dar nu îi spune lui Mihai… Ea încearca sa fie cat se poate de serioasa atunci cand îl vede și, chiar daca îi vine sa-l ia în brațe, se abține sa o faca. Pana la final, însa, cei doi ajung sa fie împreuna. Nu știu cum aș fi reacționat daca aș fi fost în aceasta situație… Daca iubitul meu nu facea ceea ce doream eu, îl paraseam!

Ce ar trebui sa învețe tinerii din povestea aceasta?
N.G.: Sa învețe sa nu se ascunda și sa nu-și tainuiasca sentimentele! Trebuie sa și le declare și sa lupte pentru ele mai mult decat au facut-o cei doi, sa aiba curajul sa se zbata pentru iubirea lor, sa nu țina cont de orgolii, complexe, situație sociala etc. Sa darame toate zidurile și obstacolele pentru a fi împreuna!

Ești îndragostita?
N.G.: Nu! Am fost îndragostita, dar acum nu mai sunt. Cine știe, poate voi fi în curand…

Lucian, cum merge cariera ta muzicala?
L.V.: Am filmat un videoclip, la piesa Am iertat-o, al patrulea din albumul Predestinați, dupa clipurile la Predestinați, Lacrimi de iubire și Numar stelele. Ar mai fi loc, dar ne oprim aici. Probabil ca, undeva, prin toamna sau în iarna, o sa scot unul nou.

În ce postura te simți cel mai bine: cea de actor sau de cantareț?
L.V.: M-am simțit foarte bine acum, în Lacrimi de iubire, în postura de actor și m-am simțit dintotdeauna bine în cea de cantareț. E undeva la jumatate: aș da 50% pentru actorie și 50% pentru muzica.

Nicole, dorești sa îți continui cariera de actrița?
N.G.: Nu știu daca voi face cariera ca actrița, dar mi-aș dori sa mai joc în filme. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Maia a fost primul meu rol important. Am mai cochetat cu unele roluri, am mai lucrat la unele proiecte, dar lucrurile nu s-au materializat, deoarece am plecat din țara, în Spania, la tatal meu. M-am razgandit, am revenit în Romania… Știam eu de ce ma întorc! (rade) Rolul din telenovela a însemnat mult pentru mine, m-a ajutat enorm, oamenii m-au îndragit, am devenit cunoscuta…

Ce proiecte de viitor aveți?
N.G.: Vreau sa plec în vacanța! Am foarte mult de învațat pentru școala, așa ca o sa îmi iau cursurile cu mine. Vreau sa îmi cumpar motor și sa obțin permisul de conducere. În vara aceasta, mi-am propus sa sar din avion cu parașuta, sa fac bungee jumping. (rade)
L.V.: În primul rand, o sa îmi iau o luna și jumatate de pauza, perioada în care vreau sa nu mai aud de Buftea (rade), sa nu mai aud de filmari, sa nu mai aud de cantari, sa nu mai aud de interviuri, sa nu mai aud de absolut nimic. Oricum, voi pleca din țara, iar atunci cand ma voi întoarce, vreau sa intru în pielea noului personaj cat mai bine. Dar o sa va povestesc despre asta la momentul potrivit!

www.acasamagazin.ro