O prezentatoare de teleshopping leșină în direct (Video)

De: Gabriela Voicu / 12.10.2012, 10:40
O prezentatoare de teleshopping leșină în direct (Video)
Cassie Slane, co-prezentatoare în cadrul show-ului live "Sundays with Carolyn and Dan", a leșinat în timp ce promova o tabletă pentru copii.

Un prezentator de teleshopping a continuat să facă reclamă unui produs într-un show live, în ciuda faptului că femeia care prezenta alături de el a leșinat chiar lângă el.

Dan Hughes și Cassie Slane prezentau în emisiunea „Sundays with Carolyn and Dan” o tabletă pentru copii, dar la un moment dat femeia a dat semne că nu se simte bine.

După ce și-a atins pieptul cu o mână de câteva ori, Cassie și-a pierdut echilibrul în direct, iar Dan a întrebat-o dacă se simte bine.

După câteva secunde, imaginea cu cei doi a fost înlocuită de cea promoțională a tabletei prezentate, iar Dan Hughes a continuat să vorbească despre produs ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Mai târziu, Cassie Slane a scris pe pagina ei de Facebook că se simte bine și le mulțumea colegilor ei. Aceștia au spus că ea ar fi leșinat din cauza glicemiei scăzute.

Între timp, Dan Hughes a primit comentarii negative vizavi de faptul că a continuat emisiunea deși colega lui a leșinase lângă el.