O prezentatoare tv a născut al treilea copil: „Sarcina a fost una uşoară în comparaţie cu cea gemelară” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 31.07.2018, 14:41
O prezentatoare tv a născut al treilea copil:
Prezentatoarea TVR 2 a născut pentru a doua oară. Vedeta mai are din prima căsătorie băieţi gemeni.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 28 iulie, vedeta TVR 2 Iulia Zgripcea a născut pentru a doua oară. Bucuria este mare, iar proaspăta mămică a ales să nască natural, la Spitalul Polizu, din Capitală, un băieţel de 3.150 gr şi 52 cm, notat cu 10 de medici. Atât mama, cât şi bebeluşul se simt foarte bine iar în această dimineaţă au părăsit spitalul. Părinţii, Iulia Zgripcea şi Andrei Bărbulescu, colegul său de prezentare la TVR 2, au ales deja numele celui mai nou membru al familiei, Mihai Alexandru.

Iulia Zgripcea mai are din prima căsătorie băieţi gemeni, în vârstă de 7 ani.„Am un băieţel sănătos şi foarte activ, iar eu mă simt perfect după o naştere uşoară. Medicii mi l-au aproape imediat în braţe, iar micuţul s-a liniştit când mi-a simţit prima îmbrăţişare. Sarcina a fost una uşoară în comparaţie cu cea gemelară şi nu am prea avut pofte sau intoleranţe. Singură modificare a fost că nu am suportat peştele sau fructele de mare. Îmi plăceau foarte mult înainte de sarcină, dar lucrurile s-au schimbat complet când am rămas însărcinată”, a povestit Iulia Zgripcea.

Din 2016, îndrăgita prezentatoare aduce informaţiile meteo în Telejurnalul TVR 2. Iulia Zgripcea s-a căsătorit în luna ianuarie a acestui an cu Andrei Bărbulescu, fiind singurul cuplu din media românească parteneri atât acasă cât şi pe micul ecran. Cei doi prezintă împreună emisiunea „E vremea ta… să vezi lumea”, la TVR 2, dar şi o serie de interviuri online “De vorbă cu Iulia Zgripcea”.

Proaspăta mămică spune că va petrece o mai lungă perioadă alături de familia sa, înainte de a reveni la TVR. „Intenţionez să rămân cu bebe un an sau doi, dar nu exclud nici varianta de a mă întoarce mai devreme, dacă aşa voi considera. Depinde de cum evoluează lucrurile”.