O prezentatoare tv de la noi cere despăgubiri, după ce ar fi fost concediată abuziv: „Luptă pentru drepturile tale!”

De: Cristiana Trifu / 16.11.2017, 11:02
O prezentatoare tv de la noi cere despăgubiri, după ce ar fi fost concediată abuziv:
O fostă prezentatoare tv a trustului Intact declară război fostului angajator. În urmă cu trei luni, aceasta anunţa că renunţă la televiziune, dar adevărul ar fi că a fost concediată. “Abuziv”, susţine ea.

La mai bine de trei luni de când a făcut public un mesaj prin care şi-a anunţat fanii că renunţă la televiziune, s-a aflat că Rocsana Marcu ar fi fost, de fapt, concediată. Mai mult de atât, supărată foc pe faptul că i-a fost întrerupt abuziv contractul, ea a decis să dea în judecată postul de televiziune, cerând despăgubiri de 10.000 de euro.

Potrivit presei mondene, motivul rezilierii contractului a fost o ceartă crâncenă între Roxana Marcu şi Adriana Bahmuţeanu, într-o pauză publicitară.

„Luptă pentru drepturile tale”, a scris Roxana Marcu pe Facebook în dreptul unei imagini în care apare cu o puşcă în mână.

“Dragii mei, aşa cum ştiţi, am împărţit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formaţi de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiţi chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional. Colaborarea mea s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacţie enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audienţa acestui post, alături de o echipă minunată. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor trei ani şi jumătate şi vreau să le mulţumesc celor din conducere, dar şi echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi. iar viitorul sună bine!”, a postat Rocsana Marcu, în august, pe contul personal de socializare.