O prezentatoare TV s-a căsătorit pentru a treia oară!

Apropo.ro / 16.03.2015, 11:42
O prezentatoare TV s-a căsătorit  pentru a treia oară!
Magda Vasiliu (39 de ani), prezentatoarea ştirilor de la Prima TV, s-a căsătorit pentru a treia oară cu Cosmin Stoian (37 de ani).


 
Magda Vasiliu, frumoasa ştiristă de la Prima TV, şi Cosmin Stoian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din luna octombrie, atunci când a avut loc cel de-al doilea divorţ al ştiristei. Deşi a trecut prin două două căsnicii, Magda Vasiliu abia acum şi-a găsit, se pare, liniştea, alături de mai tânărul ei iubit.

Frumoasa prezentatoarea este mama unui băieţel de cinic ani, Vlăduţ, pe care îl are cu cel de-al doilea soţ, Andrei Vintilescu. Magda Vasiliu a divorţat anul trecut, în luna octombrie, după cinci ani de mariaj cu Andrei Vintilescu. Acesta a fost al doilea mariaj eşuat.


 
Prezentatoarea tv avea 28 de ani în 2003, când divorţa de baritonul Valentin Vasiliu, după doi ani de căsnicie.
„Eu chiar cred în instituţia căsătoriei şi în relaţii de lungă durată. În momentul în care copilul meu şi Cosmin s-au cunoscut, mie mi-era clar că relaţia noastră este una care va evolua bine. Pentru că, dacă n-aş fi avut certitudinea asta, nu mi-aş fi permis să i-l prezint pe Vlad. E o relaţie serioasă şi-mi doresc să fie una de lungă durată”, a mărturisit Magda Vasiliu, în urmă cu o jumătate de an.