O prizoniera a nascut cu catusele la maini

Apropo.ro / 22.09.2011, 13:30
O prizoniera a nascut cu catusele la maini
O detinuta a fost fortata sa nasca cu catusele la maini, caci gardienii s-au temut sa o elibereze.

Juana Villegas a fost arestata dupa ce a fost prinsa conducand fara permis auto. Femeia a primit o pedeapsa de o saptamana de inchisoare. Se presupune si ca femeia se afla ilegal pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Juana, 33 de ani, a intrat in travaliu pe cand se afla in inchisoare, iar cand a cerut ajutorul, gardienii au dus-o la spital.

Femeia a stat cu catusele la maini pana aproape de momentul nasterii, caci lacrimile si rugamintile ei de a o elibera de acestea nu au impresionat. In cele din urma, politistii i-au eliberat o mana.

„Cand eram pe patul de spital l-am implorat pe serif sa imi elibereze macar o mana. A refuzat total”, povesteste femeia.

Copilul a fost adus pe lume sanatos, fara probleme, insa proaspata mamica ii acuza pe gardienii americani de discriminare. Dupa nastere, politistii au incatusat-o la loc.

Avocatii femeii sunt decisi sa ia masuri in aceasta privinta, deoarece clienta lor nu trebuia sa ajunga la inchisoare pentru ca a condus fara permis, ci trebuia citata si amendata. Si ei sunt de parere ca autoritatile americane s-au razbunat ca Juana nu avea acte de sedere pe teritoriul american.