O recunoaşteţi? O binecunoscută cântăreaţă era prima la serbările de Crăciun din şcoală!

Apropo.ro / 26.12.2014, 15:17
O recunoaşteţi? O binecunoscută cântăreaţă era prima la serbările de Crăciun din şcoală!
Simona Nae cântă de mică şi a făcut parte, de la o vârstă fragedă, din corul Meloritm. Pe lângă muzică, în copilărie, artista era pasionată de poezii.
Astfel, Simona îşi aminteşte că în fiecare an de Crăciun trebuia să înveţe să recite câte o poezie şi să aibă un mic moment artistic pentru serbările de la şcoală. Era vedeta clasei!
 
 
 
 
“Îmi amintesc că la şcoală aveam diverse activităţi în apropierea sărbătorilor de iarnă şi a Crăciunului. Eu cântam, dar recitam şi câte o poezie pe care abia aşteptam să o prezint colegilor şi invitaţilor la serbare.  Făceam mici scenete şi îmi plăcea foarte mult să cânt, la fel ca şi acum. Mergeam la canto şi eram solista corului Meloritm, aveam de pe atunci un program mai încărcat!”, spune Simona Nae. Iat-o cum arăta pe vremea când era o mică şcolăriţă! Cert este că pasiunea ei pentru muzică a rămas la fel de puternică şi acum. 
 
 
 
 
Zilele trecute, cântăreaţa a lansat un nou single, “Departe”,  semnat sub sigla casei de discuri Sprint Music, una dintre cele mai mari case de discuri de la noi din ţară.