O rusoaica pretinde ca a tinut doi ani de zile un extraterestru in frigider

Apropo.ro / 16.11.2011, 11:37
O rusoaica pretinde ca a tinut doi ani de zile un extraterestru in frigider
Marta Yegorovnam, o femeie din Petrozavodsk, Rusia, a tinut timp de 2 ani de zile o leguma putrezita in frigider, crezand ca este un extraterestru.

Daca extraterestrii aterizeaza pe Pamant, se pare ca cea mai „hot” locatie pentru ei ar fi Rusia, luand in considerare descoperirile din ultima perioada.

Dupa mai multe „intalniri” cu forme de viata extraterestre din Siberia, ultima vine din orasul Petrozavodsk unde Marta Yegorovnam pretinde ca a tinut timp de doi ani de zile in frigider un extraterestru gasit intr-un loc unde femeia pretinde ca s-ar fi prabusit un obiect zburator neidentificat.

Aceasta a facut mai multe fotografii misteriosului extraterestru care masoara aproximativ 0,7 metri in lungime si seamana cu un amestec intre un peste si un umanoid.

Din fotografiile Martei, creatura are ochii bulbucati si pare ca are si un brat foarte subtire si lung.

Extraterestru

Extraterestrul tinut in frigider

Dupa ce a publicate cateva fotografii cu extraterestrul pe internet, Marta Yegorovnam a spus ca doi barbati, care au pretins ca reprezinta Centrul de Cercetare Karelian al Academiei Ruse de Stiinte, l-au confiscat cu scopul de a-l investiga.

Scepticii spun ca toata aceasta poveste este o facatura, fiind al treilea extraterestru descoperit in Rusia, in ultimele luni insa unii cercetatori spun ca nu ar trebui sa excludem de tot posibilitatea existentei acestor creaturi din afara sistemului nostru solar.