„O saptamana la mare”, program organizat in continuare

De: Dragos Tanase / 18.08.2009, 14:03
A 15-a editie a programului "O saptamana la mare" va fi organizata in perioada 1-30 septembrie.

A 15-a editie a programului "O saptamana la mare" va fi organizata de catre Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), in perioada 1-30 septembrie.

Atunci, se va putea putand opta intre 62 de hoteluri, de la o stea la patru, cu preturi cuprinse intre 159 de lei si 400 de lei pentru sase nopti de cazare.

Pentru ca locurile de cazare incluse in acest program sunt foarte solicitate si se adreseaza tuturor categoriilor de turisti romani, vanzarea se va face conform principiului "primul venit, primul servit".

Vacantele vor putea fi cumparate de la 88 de agentii de turism.

Citeste mai multe detalii, pe Mediafax.ro!

Sa speram ca turistii care vor apela la acest program vor avea parte de o vreme frumoasa si nu de tornade ca acestea, care au fost  vazute si filmate pe litoralul romanesc:

 

 

Si inca o problema care ar putea aparea, in perioada urmatoare, la mare! Directia Apelor Dobrogea a decis ca actiunea de colectare a algelor de pe plaja se va face de la ora 19.00 si nu 22.00, ca pana acum, ceea ce inseamna ca turistii trebuie sa elibereze plaja la ora 18.00!

Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL, a motivat decizia prin faptul ca "fenomenul de inflorire algala" a luat amploare in ultima vremea si a precizat ca institutia pe care o reprezinta solicita intelegere din partea turistilor si le cere sa permita interventia utilajelor dupa ora 18.00! (Mai multe detalii pe Cancan.ro)