O seara cu Alessandro

Apropo.ro / 07.04.2008, 14:41
O seara cu Alessandro
"O seara cu Alessandro Safina" ofera publicului, de varste si preferinte muzicale diferite, ocazia de a-si impartasi pasiunea pentru muzica.

"O seara cu Alessandro Safina" ofera publicului, de varste si preferinte muzicale diferite, o ocazie unica de a-si impartasi pasiunea pentru muzica.

O adevarata sarbatoare a muzicii, a valorilor artistice autentice, o imbinare fericita a clasicului cu modernul.

Exercitand o putere aproape magica, Alessandro Safina reuseste, la fiecare noua aparitie, sa adune in fata sa mii de oameni, sa ii transpuna intr-o atmosfera romantica si senzuala.

Alessandro Safina este un artist de talie mondiala, care isi poarta audienta intr-o calatorie feerica printr-un repertoriu deopotriva incitant si familiar, atat cu piese pop “oldies but goldies”, precum si cu arii celebre de opera, intr-un décor cald si rafinat.

Este binecunoscut faptul ca oamenii de pretutindeni iubesc muzica, in toate formele sale, iar fiecare oportunitatea oferita de catre “brandurile sponsor” de a ii conecta la obiectul pasiunii lor, va avea o importanta sporita in a prefera un anume brand si a-l cumpara ulterior.

Alessandro Safina