O sibianca de 19 ani este cel mai bun model al anului

Apropo.ro / 30.07.2004, 11:52
O sibianca de 19 ani este cel mai bun model al anului
O fata de 19 ani din Sibiu, Diana Cristina Deac, a cîștigat, joi, concursul Look Model of the Year 2004, organizat de Cosmopolitan Models și Uniunea Studenților din România la Hotel Marriott. Cîștigatoarea va reprezenta România la World Super Model, ce se va desfașura în

O fata de 19 ani din Sibiu, Diana Cristina Deac, a cîștigat, joi, concursul Look Model of the Year 2004, organizat de Cosmopolitan Models și Uniunea Studenților din România la Hotel Marriott.

Cîștigatoarea va reprezenta România la World Super Model, ce se va desfașura în Liban, la 5 septembrie.

Alte patru concurente au mai fost premiate cu bijuterii și obiecte vestimentare: Anca Neagu din Ploiești (locul II), Cecilia Enache din Tîrgoviște (locul III), Iulia Ite din București (locul IV) și Ana Maria Vicol din Pitești (locul V).

Un numar de 18 fete cu vîrste între 15 și 20 de ani – inclusiv unele a caror înalțime este sub standardul unui concurs internațional de frumusețe (1,74 m) – au luat parte la competiție. Ele au fost selectate prin diferite agenții locale, prin casele studențești și prin promo-urile difuzate de organizatori. Zece concurente au fost declarate finaliste, iar dintre acestea, juriul format din 15 membri – în majoritate sponsori ai evenimentului – a stabilit podiumul.

Candidatele la titlul de model al anului au trebuit sa faca fața unor probe „de foc”: ținuta de zi, aerobic, ținuta de seara și „fotogenie în direct”. Aceasta din urma a fost, de fapt, o ședința foto improvizata la care au pozat în costum de baie. Prilej pentru spectatori de a afla cu ce înalțime și masuri se mîndresc fetele, ce pasiuni au și ce vor sa faca în viața. Iar dorințele lor s-au dovedit pe masura aspirațiilor de model: „sa fie un renumit arheolog și sa descopere mormîntul lui Nefertiti”, „sa descopere secretul nemuririi”, „sa fie Dumnezeu pentru o zi”, „sa devina actrița la Hollywood” sau „sa susțina un concert în aer liber dupa ce a sarit cu parașuta”.

Întregul spectacol a cuprins, pe lînga concurs, șase prezentari de moda, momente de dans, îndemînare și acrobație și un playback Adeline.

Mediafax