O starletă Playboy, goală în aşternuturi! Cum arată după ce şi-a băgat silicon în fese – FOTO

De: Cristiana Trifu / 16.04.2018, 10:38
O starletă Playboy, goală în aşternuturi! Cum arată după ce şi-a băgat silicon în fese - FOTO
Una dintre cele mai memorabile apariţii de la bancul de lucru ale sezonului trecut ,,Chefi la cuţite” a fost cu siguranţă Raluca Podea, fostă starletă Playboy ce a condimentat jurizarea prin sex-appeal şi senzualitate. Luni seară, de la 20:00 pe Antena 1, concurenta se întoarce în platou pentru o a doua şansă în sezonul de poveste al emisiunii, însă de data aceasta are şi un aliat surpriză.

Fiul său în vârstă de 10 ani, care a susţinut-o din culise anul trecut, îşi va încerca şi el norocul în show-ul culinar. Vin împreună, dar gătesc separat şi fiecare va resimţi emoţiile primei etape culinare din bucătăria ,,Chefi la cuţite”. Poveştile celor doi vor prinde contur, căci aflaţi la bancul de lucru vor mărturisi că pe lângă relaţia specială care îi leagă, David şi Raluca împărtăşesc şi o pasiune comună: gătitul.

Deşi este doar în clasa a patra, David a deprins câteva secrete din zona culinară încă din fragedă copilărie, pentru că obişnuia să îşi ajute bunica la prepararea bucatelor. Cărţile de colorat au fost înlocuite cu succes de joaca prin bucătărie: ,,Stăteam aşezat la masă şi primeam un castron mare, cu apă, făină, condimente. Deşi nu eram ordonat, îmi luam treaba în serios, ca un adevărat bucătar.”, mărturiseşte cel mic. Deşi are mari emoţii, speră să facă o figură bună în etapa jurizării pe nevăzute, unde le va propune chefilor o reţetă curajoasă: souffle de ciocolată cu gem de afine. Micul bucătar va găti cu mult entuziasm o reţetă dulce, ce s-a dovedit a fi până acum cea mai mare provocare a celor care au trecut pragul ,,Chefi la cuţite”. Cu optimismul şi încântarea caracteristică vârstei, David vrea să arate cât de priceput e în arta culinară, dar recunoaşte că unul dintre motivele pentru care participă în acest sezon este să îi cunoască personal pe chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu: ,,Am fost foarte emoţionat să îi întâlnesc, mai ales pe chef Cătălin, care e preferatul meu!”.

Şi mama sa, Raluca Podea, îşi va învinge pentru a doua oară teama, căci luni seară va reveni în faţa trioului imbatabil de juraţi. Sezonul trecut, fosta starletă Playboy a reuşit să încingă atmosfera la bancul de lucru şi a transformat proba de gătit într-un adevărat spectacol. Anul acesta telespectatorii o vor găsi într-o altă ipostază, căci cele mai mari emoţii nu sunt legate de preparatul său, ci de parcursul în show al lui David.

,,A fost o concurenţă pe cinste între mine şi David. Eu mi-am dorit foarte mult ca el să meargă mai departe, pentru că l-am văzut extrem de încântat de tot ceea ce se întâmplă la ,,Chefi la cuţite” când am participat eu prima oară, în sezonul trecut. De data aceasta ne-am înscris amândoi, căci David şi-a dorit foarte mult să ,,ne luptăm” la bancul de lucru. Înainte de a găti în platou s-a pregătit acasă, ba chiar se trezea din somn şi începea să lucreze la preparatul lui, era foarte entuziasmat. Făcea prăjituri, îşi dorea să fie cel mai bun. Aşa că a fost o adevărată competiţie între noi doi, dar recunosc…că şi dorinţa mea era să îl văd pe el fericit, cu un cuţit din partea chefilor, pentru că el este mai bun ca mine. David e un copil foarte sensibil, a muncit mult şi nu voiam să fie dezamăgit.”, a declarat Raluca Podea.

Care este verdictul jurizării pe nevăzute a celor doi, cum va încerca juniorul de doar 10 ani să demonstreze că nu se lasă mai prejos de un bucătar pasionat şi care vor fi reacţiile chefilor când mama sa, Raluca Podea, va intra pentru a doua oară în platou, telespectatorii Antena 1 pot vedea luni seară, de la ora 20:00, într-o nouă ediţie a competiţiei culinare ,,Chefi la cuţite”!