O supervedetă de la noi, în ipostaze uluitoare!

De: Nicoleta Nicolae / 19.08.2015, 10:19

O supervedetă de la noi, în ipostaze uluitoare!
Laura Cosoi a acceptat fără ezitare să se dezbrace şi să fie protagonista unor scene fierbinţi în pelicula “Cel ales”, avînd replici explicite în film: „Îmi plac bărbaţii care salivează după mine!”


Prestaţie care însă nu pare să-i aducă vreo satisfacţie, în afara faptului că “a bifat” o primă producţie cinematografică, în care a mai apărut şi nud. Mai precis, Laura Cosoi nu se numără printre cele şase nominalizări ale filmului “Cel ales”, la Festivalul Internaţional de Film de la Milano, care va avea loc în luna noiembrie.

Asta în timp ce colegii săi, Bogdan Stanoevici (rolul principal masculin), Nicodim Ungureanu (rol secundar) şi Olimpia Melinte (rol secundar feminin) vor intra în cursa pentru trofeele ce vor fi decernate.

Pelicula regizată de Cristian Comeagă a obţinut numai în acest an şapte premii, la Los Angeles (cel mai bun film străin, cel mai bun regizor al unui film străin, cea mai bună imagine şi cea mai bună muzică), la Vancouver (premiul Rising Star) şi cel de la International Independent Film Awards – Encino, precum şi Premiul de platină pentru cel mai bun film de ficţiune