O surpriza nepalcuta

Apropo.ro / 28.02.2002, 15:34
O surpriza nepalcuta
Un Clujean, volubil, popular și foarte cunoscut, a avut parte de o surpriza-surpiza neplacuta, într-unul dintre sejururile petrecute în Thailanda, țara vestita (și) pentru viața de noapte debordanta. Astfel, omul nostru s-a dus, ca tot barbatu' în vacanța la...

Un Clujean, volubil, popular și foarte cunoscut, a avut parte de o surpriza-surpiza neplacuta, într-unul dintre sejururile petrecute în Thailanda, țara vestita (și) pentru viața de noapte debordanta. Astfel, omul nostru s-a dus, ca tot barbatu’ în vacanța la… (scuzați) curve.

Și-a ales una „super”, s-a tocmit la preț și, la final, a constatat ca era, de fapt, un travestit! Adica un barbat îmbracat în femeie! Noroc ca finalul nu a fos ACEL final. Ci cu o secunda mai devreme.

Un miliard!

… nici mai mult, nici mai puțin, ar fi dat PUR-ul pentru a-și trage de partea lui noi parlamentari. De altfel, intenția „boss”-ului Dan Voiculescu de a-și forma grup parlamentar e de notorietate (publica). La Cluj, exista cazul deputatului Ioan Mihai Nastase, care a trecut de la PRM la PUR. Când e vorba de politica, nici o suma nu-i prea mare! „Amortizarea”, în acest domeniu, e suta la suta. Întotdeauna.

Înca unul?

PRM a pierdut parlamentari și va mai pierde. Șoapta zice ca se pregatește zborul a înca unui deputat din PRM Cluj catre alt partid, fie PSD, fie PUR. Socoteala e simpla: au fost 3 deputați ai PRM Cluj, Ioan Mihai Nastase, Damian „Brudi” Brudașca și Ioan Miclea. Cum Nastase a plecat deja, mai ramân doi. Brudașca, se știe, e apropiat și fidel. Deci, mai ramâne unul. Care, spre deosebire de „Brudi”, nu e deloc pe sufletul primarului-secretar general PRM.

Filaj la filaj

Mai multe servicii, serviciulețe și structuri informative au aflat din CLUJEANUL – mai exact de la colegul Napocel, care a publicat fotografia unei dotate angajate a acestui serviciu, pozata golicica, pe plaja, la mare – ca în cadrul Corpului de Armata Teritorial exista un serviciu de filaj. Întrebarea se naște, firesc: pe cine fileaza filajul Armatei? Raspunsul, într-un episod (din) viitor.

[ Clujeanul ]