O tânără a ajuns la spital din cauza consumului excesiv de Cola

De: Gabriela Voicu / 11.07.2012, 11:00
O tânără a ajuns la spital din cauza consumului excesiv de Cola
Britanica Zoe Cross, în vârstă de 18 ani, este atât de slăbită din cauza consumului excesiv de Cola încât medicii au avertizat-o că va muri dacă nu își tratează dependența.

O adolescentă britanică, din Milnrow, Lancashire, riscă să moară din cauza dependenței de Cola.

Zoe Cross, de 18 ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce organismul i-a cedat din cauza abuzului de Cola. Ea a consumat zilnic câte 24 de cutii de Coca-Cola, timp de 4 ani.

Medicii i-au pus perfuzii pentru 5 zile și au avertizat-o că organismul ei nu mai suportă cantitățile mari de zahăr și cofeina, iar rinichii îi vor ceda, dacă nu renunță la acest obicei.

Zoe era deshidratată pentru că nu bea decât Cola și, în plus, a suferit o infecție gravă cu E.coli, probabil pentru că bea frecvent Cola din cutii

O femeie a băut 24 de cutii cu Cola zilnic, timp de 4 ani

Tânăra e dependentă de Cola de la 14 ani, iar acum lucrează la un lanț de fast-food, ceea ce i-a agravat obsesia, pentru că toți angajații primesc gratis Cola în timpul serviciului.

Ea are acum crampe și dureri la încheieturi. Spune că vrea să renunțe la Cola, dar îi este foarte greu pentru că are migrene groaznice când nu bea.

Conducerea companiei Coca-Cola a declarat, referitor la acest caz: „Băuturile noastre pot fi consumate moderat, ca parte a unei alimentații sănătoase”, scrie The Sun.