O tânără a făcut striptease în metroul din Mexic (Video)

De: Gabriela Voicu / 05.12.2012, 10:34
O tânără a făcut striptease în metroul din Mexic (Video)
Pasagerii metroului din orașul mexican Monterrey au avut parte de un număr de striptease din partea unei tinere dezinhibate.

Pasagerii metroului din orașul mexican Monterrey au avut parte de o surpriză pe drumul către muncă ieri dimineață, după ce o femeie a făcut o demonstrație de striptease chiar în vagon.

Călătorii au privit uimiți cum o tânără se dezbracă în mijlocul lor. Unii dintre ei au scos aparatele foto și au început să filmeze și să facă poze.

Tentația de la metrou, pe nume Luna Bella, a dorit să arate că agenții de pază ai instituției de transport în comun nu își fac deloc treaba. După ce a stat patru minute topless, tânăra s-a îmbrăcat la insistențele unui pasager.

Nu este prima dată când fata se dezbracă în locuri publice, ea provocând reacții dure în februarie, când a făcut ceva similar într-o universitate mexicană.

În urmă cu câțiva ani, și în Chile a avut loc un episod asemănător, când o dansatoare a fost arestata pentru că făcea striptease în metroul din capitala chiliană, Santiago de Chile, în semn de protest.

Vă amintiți că și în metroul bucureștean o tânără a făcut striptease acum ceva vreme?