O tânără a murit după ce a lucrat 30 de ore continuu

De: Gabriela Voicu / 19.12.2013, 16:00
O tânără a murit după ce a lucrat 30 de ore continuu
O tânără de 24 de ani din Indonezia s-a prăbușit în biroul în care lucra din cauza epuizării, după ce a muncit 30 de ore fără să ia pauză.

O tânără de 24 de ani din Indonezia s-a prăbușit în biroul în care lucra, după ce a muncit 30 de ore fără să ia pauză.

Mita Duranera copywriter la agenția de publicitate Young & Rubicam și obișnuia să stea la serviciu până după miezul nopții, chiar și în weekend-uri.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

O „zi” de muncă de 30 de ore i-a fost fatală tinerei, care a intrat în comă la birou și a murit după o oră de când fusese internată în spital, potrivit The Epoch Times.

Cu câteva ore înainte să moară, Mita postase pe Twitter un mesaj în care se plângea de volumul de muncă din agenție.

„30 de ore și încă sunt pe baricade”, a scris fata cu câteva ore înainte să intre în comă.

Postările Mitei

Tânăra posta deseori pe Twitter că abia făcea față task-urilor zilnice: „N-am mai dormit de sâmbătă și mai am 30 de sloganuri de scris și un avion de prins mâine după-amiază”, scria ea pe 8 iulie.

„Cel mai dulce somn pe care l-am avut de mult timp. Păcat că trebuie să mă trezesc cu o oră mai devreme. N-am auzit trei apeluri și trei alarme”, a mai scris Mita pe 14 noiembrie.

Tatăl Mitei a postat pe o rețea de socializare că fiica lui este în comă din cauză că a muncit peste limită, iar prietenii ei fac apel ca povestea fetei să fie un semnal de alarmă pentru ca tinerii angajați să-și cunoască limitele. Compania pentru care lucra s-a închis pentru ziua înmormântării Mitei.