O tânără de 17 ani s-a sinucis din cauza unui viol

De: Gabriela Voicu / 11.04.2013, 09:47
O tânără de 17 ani s-a sinucis din cauza unui viol
Rehtaeh Parsons, în vârstă de 17 ani din Canada s-a sinucis după ce patru băieți au profitat de ea.

Rehtaeh Parsons, în vârstă de 17 ani din Canada, și-a pus capăt zilelor pentru că nu își revenise psihic după ce patru băieți au profitat de ea. Ea a devenit depresivă și a fost respinsă de comunitatea în care trăia.

Într-un memorial de pe Facebook, mama fetei, a scris că fata ei era evitată sau chiar hărțuită de cei din jur după ce unul dintre băieții implicați în viol i-a făcut o poză în timp ce el și prietenii lui o violau și a distribuit-o celor de la școală și din comunitate.

Rehtaeh Parsons

„Rehtah nu mai este astăzi din cauza celor patru băieți care au crezut că a viola o fată de 15 ani este în regulă și că distribuirea unei poze care să-i ruineze viața și reputația va fi amuzant”, a declarat mama fetei.

Aceasta a mai spus că prietenii fetei se întorseseră împotriva ei și lumea o hărțuia. Mai mulți băieți pe care nu îi cunoștea începuseră să o abordeze pe Facebook pentru a-i propune să facă sex.

Potrivit Daily Mail, cei patru vinovați, cu vârste sub 18 ani, nu au fost pedepsiți și au declarat că nu știau vârsta reală a fetei.