O tânără din Bistrița apare în noul număr al revistei FHM Franța

De: Gabriela Voicu / 08.12.2013, 14:00
Luna aceasta bărbații din Franța o vor admira în revista FHM pe Flory, o bistrițeancă de 28 de ani.

Luna aceasta bărbații din Franța o vor admira în revista FHM pe Flory, o bistrițeancă de 28 de ani, care a fost aleasă alături de alte 13 fete din 100 de modele din întreaga lume să colaboreze cu prestigioasa revistă pentru bărbați FHM France.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Flory Conea le-a atras atenția celor de la FHM France după ce în 2011 a realizat un pictorial incendiar într-o stațiune din Bulgaria pentru FHM România. A fost aleasă din 100 de modele din lumea întreagă și este singura româncă dintre cele 14 fete care vor fi prezente în paginile revistei FHM France.

Flory Conea

Dacă multe dintre concursuri se bazează de obicei pe voturi, de data aceasta, redactorii revistei au ales personal modelele care îi vor încânta pe bărbații din Franța. Pentru numărul FHM din decembrie în care a apărut și Flory, FHM a folosit o poza trimisă de bistrițeancă, urmând ca anul viitor să aibă loc și o ședință foto pentru cele 14 modele. 

Flory Conea (FHM România)

Flory Conea este fotomodel de 7 ani și nu participă la prezentări de modă. Colaborează cu cabinete stomatologice sau magazine virtuale, iar anul trecut și-a încercat norocul pentru un post de asistentă la „`Neața cu Răzvan și Dani”. Bruneta, care merge zilnic la sala de fitness, nu exclude posibilitatea de a intra în televiziune, deși spune că nu ar mai opta pentru un post de asistentă TV.

Flory Conea, originară din Chiuza, Bistrița-Năsăud, a terminat Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș Bolyai, urmând apoi masterul de Comunicare și PR în cadrul aceleiași facultăți.