O tânara din Franța aleasa Miss Europa 2006

Apropo.ro / 30.10.2006, 12:54
O tânara din Franța aleasa Miss Europa 2006
Miss Franța, Alexandra Rosenfeld, a fost aleasa Miss Europa 2006, în urma concursului de frumusețe care a fost organizat pentru prima data în capitala Ucrainei, Kiev, informeaza linternaute.com. Blonda, în vârsta de 19 ani, Alexandra a fost desemnata câștigatoare în urma

Miss Franța, Alexandra Rosenfeld, a fost aleasa Miss Europa 2006, în urma concursului de frumusețe care a fost organizat pentru prima data în capitala Ucrainei, Kiev, informeaza linternaute.com.

Blonda, în vârsta de 19 ani, Alexandra a fost desemnata câștigatoare în urma deciziei unui juriu internațional prezidat de creatorul de moda italian Roberto Cavalli.

Rosenfeld a primit un premiu în valoare de 100.000 de euro și o coroana ornata cu diamante Chopard, evaluata la suma de 350.000 de euro.

Pe primul loc s-a clasat Miss Ucraina, urmata de Miss Spania, Miss Polonia și Miss Belarus.

La concurs au participat 34 de regine ale frumuseții din țari europene. Acestea au sosit în Ucraina pe 15 octombrie și au avut posibilitatea sa viziteze locurile istorice din orașul Kiev, precum catedralele ortodoxe Sfânta Sofia și Sfântul Mihail, dar și sediul Parlamentului din aceasta țara.

Prima Miss Europa a fost franțuzoaica Jacqueline Dony, în 1948. Ediția precedenta a concursului de frumusețe Miss Europa a avut loc în Franța, anul trecut.

Mediafax