O tânără, forțată să părăsească o piscină publică din cauza unui bikini „nepotrivit”

De: Alex Manole / 01.01.2021, 16:37

Yvette Harvie-Salter, o tânără în vârstă de 26 de ani din Noua Zeelandă, a fost forțată să părăsească o piscină publică din cauza modelului de bikini purtat.

Incidentul s-a petrecut la Albany Stadium Pool, din Auckland. Tânăra a mers, împreună cu prietenul ei, pentru a folosi sauna și centrul spa, zone în care au voie doar adulții. Pe când se afla în piscină, un salvamar a rugat-o să își acopere bikini cu un prosop, deoarece setul purtat este „nepotrivit”, transmite Stuff.co.nz.

Citește și: Un model a făcut senzație cu „cel mai mic bikini din lume”. Puține femei ar avea curajul să meargă așa la piscină

Potrivit ei, salvamarul i-a spus că mai multe femei s-au plâns că acel model bikini nu este potrivit pentru piscină. Harvie-Salter purta o versiune neagră a modelului Glassons din din imaginea de mai jos.

Tânăra, care era o clientă fidelă a centrului, a declarat că a purtat acolo setul în ultimele luni și că nu a avut probleme.

Citește și: O femeie a vândut o consolă video, dar nu a fost atentă la „accesoriile” din colet. Când a deschis cutia, cumpărătorul a încremenit

Femeia a refuzat să își acopere corpul cu un prosop, preferând să plece.

În apărarea tinerei a sărit un consilier local, Rob McGee, care a declarat că a fost dezamăgit de faptul că un client s-a simțit nepoftit la piscina pe care o folosea în mod regulat. Potrivit lui, în piscinele publice din Auckland nu există reguli privind tipurile de bikini purtate de cliente.