O toamnă de legendă la PRO TV

Apropo.ro / 08.09.2008, 00:00
O toamnă de legendă la PRO TV
Alături de o grafică nouă, PRO TV lansează grila de toamnă, cu filme şi seriale de top, noutăţi în divertisment şi pe palierul jurnalistic, dar şi cu sezoane noi ale unor producţii consacrate.

Pe 8 septembrie, Cătălin Măruţă începe un nou sezon Happy Hour. Proaspăt căsătorit, dar şi puţin cam neliniştit după debutul în trombă alături de vedeta serialului “Tînăr şi neliniştit” Eric Braeden, Măruţă propune României să fie “happy nation” şi să rîdă zi de zi, de luni pînă vineri.

Spectacolul UEFA Champions League reîncepe, din 16 septembrie. România trăieşte un moment istoric – două echipe româneşti, Steaua şi CFR Cluj, stau la masa bogaţilor, alături de marile echipe ale lumii. PRO TV şi www.protv.ro vor difuza toate cele 12 partide ale echipelor româneşti în grupe. Sport.ro va transmite, tot live, alte 12 meciuri, probabil ale adversarelor noastre, iar www.sport.ro va difuza, simultan, alte două meciuri ale etapei.

PRO TV propune din această toamnă un nou gen de program, filmul românesc de televiziune, care debutează pe 21 septembrie cu producţia EuroFilm Art Poveste de cartier. O adaptare a poveştii de dragoste dintre Romeo şi Julieta, filmul e semnat de Theodor Halacu Nicon şi îi are în distribuţie pe Sorinel Copilul de aur şi Monica Merişan.

Într-un decor inovator, Cristian Tabără invită românii să aibă Parte de carte din 21 septembrie. Noul format al emisiunii va vorbi despre literatura digitală, editurile şi bibliotecile on-line, comunitatea de bloggeri, literatura utilitară şi despre tot ce este la modă în cultură şi lectură.

Din 28 septembrie, PRO TV spune România, te iubesc! Echipa Ştirilor PRO TV prezintă un magazin jurnalistic de 60 de minute, care are la bază investigaţia în viaţa reală şi care îşi propune cu fiecare ediţie să facă o dezvăluire importantă pentru români. Tot din 28 septembrie, la PRO TV Vine poliţia! Cea mai simpatică brigadă de poliţişti ia cu asalt micile ecrane într-un nou serial de televiziune, produs de MediaPro Pictures după un format spaniol care a cucerit o lume întreagă, ”Los hombres de Paco”.

Andi Moisescu se întoarce şi el din 28 septembrie cu un nou sezon al emisiunii Apropo TV, care prezintă campanii de bun simţ, mişcări inteligente sau neobişnuite din publicitate şi vedete din plin. Cu un ghid iscusit în persoana lui Cristian Tabără, cu o Românie departe de a fi fost descoperită şi cu un popor departe de a se fi arătat aşa cum este cu adevărat, telespectatorii vor începe din 28 septembrie o nouă aventură Te vezi la Ştirile PRO TV.

Amalia Enache şi Cristian Leonte vor trece ştirile nopţii la ora de toamnă, acestea putînd fi urmărite din 29 septembrie, de la ora 22.30. Pe 30 septembrie, la PRO TV începe un serial nou-nouţ, producţie 2008, Terminatorul: Războiul continuă. În prima zi a lunii octombrie, PRO TV începe difuzarea unor serii noi din serialele de succes CSI: Miami şi Supernatural. Din 4 octombrie, Oana Cuzino dă tonul în medicină şi life-style cu un sezon nou al emisiunii săptămînale Ce se întîmplă, doctore?

Un nou sezon al celui mai urmărit show de divertisment din România, Dansez pentru tine, începe din 17 octombrie. Ajutaţi de coregrafi de marcă, de prezentatorii Ştefan Bănică jr. şi Iulia Vîntur, de juriul format din Mihai Petre, Cornel Patrichi, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Wilmark şi de o întreagă echipă de profesionişti, perechile concurente vor face spectacol şi vor lupta ca visurile lor să se împlinească.

Din 18 octombrie, începe un nou show de divertisment, Olala. În fiecare sîmbătă seara, 16 concurenţi, ajutaţi de o prezentatoare iubită de toată România, de vedetele invitate, de band-ul emisiunii, de dansatori şi de public, vor încerca să îşi amintească vers cu vers, cuvînt cu cuvînt, cîntece care au scris istoria muzicală a României, pentru un premiu de 10.000 de euro pe ediţie.

Jugaru Shukaru şi-a început din nou goana după farse şi va continua toată toamna să uimească telespectatorii cu ideile sale trăsnite. În grila de programe se vor regăsi şi emisiunile-maraton care nu au avut vacanţă de vară: “ProMotor” şi “Omul care aduce cartea”.

Capetele de afiş ale filmului PRO

George Clooney dezvăluie adevăruri cutremurătoare despre industria petrolieră internaţională în “Syriana”. Tobey Maguire şi Kirsten Dunst aduc efecte speciale de Oscar în “Omul-păianjen 2”, Christian Bale luptă împotriva corupţiei din Gotham în “Batman – Începuturi”, iar Scarlett Johansson şi Ewan McGregor luptă pentru supravieţuire în “Insula”.

Cel mai celebru vrăjitor din lume se întoarce în “Harry Potter şi Pocalul de foc”, în timp ce Owen Wilson şi Vince Vaughn sînt cei mai simpatici “Spărgători de nunţi”. Keanu Reeves are sufletul promis diavolului în “Constantin”. Johnny Depp are un rol excepţional în “Charlie şi fabrica de ciocolată”, iar Tom Cruise demonstrează că nu există ţeluri de neatins în toate cele trei filme din seria “Misiune: Imposibilă”.