O toamnă fun pentru fiecare fan PRO TV Internaţional

Apropo.ro / 13.10.2008, 00:00
O toamnă fun pentru fiecare fan PRO TV Internaţional
Românii de pretutindeni vor desco­peri în această toamnă un sezon plin de distracţie, cu cele mai urmărite pro­grame de televiziune din România.

Din 17 octombrie, fiecare zi va aduce cîte o noutate în grila de toamnă a pos­tului, care va începe chiar pe ringul emisiunii “Dansez pentru tine”. Ziua de 18 octombrie este rezervată în cea mai mare parte producţiilor proprii, adre­sate în exclusivitate românilor a­flaţi departe de casă, “Priveşti ce iu­beşti” şi “Români de succes”.

La “Week­end cu Monica”, invitata Moni­căi Dascălu în prima ediţie este Lore­da­na. În emisiunea “De suflet”, Dana Rogoz in­tro­duce o ru­bri­că nouă, ”Ti­neri cu afa­ceri de suc­ces în Ro­mâ­nia”, unde vor fi pre­zenţi români ca­re, după ce s-au întors din străină­tate, şi-au de­schis afaceri în ţară.

Seara, “Îngeraşii” vor sosi la PRO TV In­­terna­ţio­nal, adu­cîndu-i împreună pe Adela Popescu şi Ioan Isaiu. Urmează “Descoperă Ro­mâ­nia“, care le oferă ce­lor din faţa mi­ci­lor ecrane imagini fa­buloase şi locuri mai puţin ştiute din ţară.

Şi ziua de du­minică, 19 octom­brie, va aduce cîteva noutăţi, prin lan­sa­rea celui mai trăsnit show de karaoke, “O-la-la”. Iar Andi Moisescu va prezenta un nou sezon al e­misiunii “Apropo TV“. Luni, 20 oc­tom­­brie, e ziua rezervată unei pre­mie­re mult aşteptate, telenovela “Regina”.