O ultima victorie pentru Steaua

De: Mirel Mircea / 16.02.2008, 14:47
O ultima victorie pentru Steaua
Steaua a invins, ieri, cu scorul de 2-1 (2-0), formatia japoneza Jef United Ichihara Chiba

Steaua a invins, ieri, cu scorul de 2-1 (2-0), formatia japoneza Jef United Ichihara Chiba, in ultimul meci amical al stagiului de pregatire din Antalya, in care a revenit si capitanul Mirel Radoi.

Nicolae Dica a deschis scorul pentru Steaua in minutul 15 dupa un sut de la marginea careului. Mijlocasul defensiv Florin Lovin a marit avantajul ros-albastrilor dupa cinci minute de la reusita lui Dica. Japonezii au redus din diferenta prin Daisuke Saito in minutul 66.

Marius Lacatus a trimis in teren urmatorii jucatori: Zapata (Vatca ’46) – Golanski (P. Marin ’46), Goian (Baciu ’46), Ghionea (Radoi ’62), Emeghara (Eze ’62) – Nicolita (Neaga ’46), Lovin (Ov. Petre ’62), Plesan (Rada ’62), Mendoza (Surdu ’46) – Dica (Dayro Moreno ’46), Pepe Moreno (V. Badea ’62).

Meciul contra japonezilor de la Jef United a fost doar al doilea pentru Mirel Radoi in perioada de pregatire de iarna, dupa prima partida amicala pe care Steaua a sustinut-o in 2008, impotriva gruparii poloneze Wisla Cracovia, scor 0-0. Mirel Radoi s-a accidentat la coapsa, la 23 ianuarie, intr-un antrenament al ros-albastrilor.

Steaua a ramas neinvinsa in meciurile de pregatire disputate in acest an: 0-0 cu Wisla Cracovia, in stagiul de la Oliva Nova (Spania), 1-0 cu Metalurgs Liepajas (gol Nicolae Dica), 1-0 cu Levski Sofia (gol Nicolae Dica), 2-1 cu Dynamo Ceske Budejovice (goluri Dorin Goian si Jose Moreno), 2-0 cu FK Teplice (goluri Andres Mendoza si Jose Moreno), 1-0 cu Lokomotiv Sofia (gol Andres Mendoza), in stagiul de la Larnaca, 2-1 cu FK Zeta Golubovci (goluri Nicolae Dica si Romeo Surdu) si 2-1 cu Jef United (goluri Dica si Lovin), in stagiul din Antalya.